GLUMAC U NEVOLJI, PRIJAVIO GA PRIJATELJ

Popularni Boran-aga sprdao se s turskom zastavom, a žene su za njega niža bića... Erdogan odlučio: Ideš u zatvor!

Showbizz30.09.19, 12:52h

Popularni Boran-aga sprdao se s turskom zastavom, a žene su za njega niža bića... Erdogan odlučio: Ideš u zatvor!
Prijavio ga je jedan od prijatelja na društvenoj mreži pa je protiv glumca, tužitelj otvorio istragu. Ubrzo se na svom profilu glumac opet oglasio

 

 


Mehmetu Akifu Alakurtu (40), kojeg pamtimo kao Boran-agu iz serije "Sila" prijeti zatvor. Glumac se, naime, na društvenim mrežama narugao turskoj zastavi i time, kako pišu turski tabloidi, ugrozio suverenitet i teritorijalni integritet Turske.

 

Prijavio ga je jedan od prijatelja na društvenoj mreži pa je protiv glumca, tužitelj otvorio istragu. Ubrzo se na svom profilu glumac opet oglasio.


- Ovo je Turska. Moj savjet vam je da budete beskarakterni. Idite kud vas vode poput stada ovaca. Činite sve što možete radi vlastite koristi. I pokažite da ste uzorni građani tako što ćete šutjeti. Istraga koja se vodi protiv mene je moj problem. Kad biste vlastita razmišljanja i energiju usmjerili događanjima u svojoj okolini, vodili biste kvalitetniji život pod tom zastavom. To je moj bratski savjet - napisao je Mehmet.


Alakurt je rekao da je tradicionalan muškarac koji od svoje žene očekuje da bude dobra domaćica i da ga uvijek dočeka kada dolazi kući, čak i u pola noći.


- Volim pristojne žene, nevinih lica, takve će me uvijek privući. Žena treba biti odgojena i uljudna i, na neki način, naivna - rekao je ranije za InMagazin.

 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!