Pjevačica bi mogla ostati kratkih rukava

Adele predala zahtjev za razvod braka: Počinje borba za višemilionsku imovinu

Showbizz26.09.19, 18:47h

Adele predala zahtjev za razvod braka: Počinje borba za višemilionsku imovinu
Imovina britanske pjevačice Adele itekako je velika jer se prošle godine u maju našla na listi bogatih Sunday Timesa, gdje je bila najbogatija na listi mlađih od 30 godina sa 182 miliona dolara

 

Već nekoliko mjeseci mediji bruje o razvodu popularne britanske pjevačice Adele od njenog supruga Simona Koneckija, a sada je konačno gotovo. Naime, kako je potvrdio magazin People, pjevačica je predala papire za razvod od 45-godišnjeg supruga.


Na ovaj čin se Adele odlučila tek nakon pet mjeseci nakon što su objavili da se rastaju, nakon sedam godina braka, a kako su to već ranije najavili planiraju ostati u dobrim odnosima zbog njihovog šestogodišnjeg sina Angela.

 

Nakon predaje papira za razvod sada slijedi borba za starateljstvo nad njihovim sinom, te podjela višemilionske imovine. Kako navode strani mediji kada je riječ o podjeli imovine pjevačica bi mogla ostati kratkih rukava, jer njen suprug nije potpisao predbračni ugovor, te bi on mogao dobiti pola njene zarađene imovine.

 

Imovina britanske pjevačice Adele itekako je velika jer se prošle godine u maju našla na listi bogatih Sunday Timesa, gdje je bila najbogatija na listi mlađih od 30 godina sa 182 miliona dolara. Ona također ima i kompaniju Life Water i vodi Mammoth WaterResources. Iako se još uvijek tačno ne zna koliko je njeno bogastvo, ali mnogi mediji pišu kako ima gotovo jedan milion dolara u banci.

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!