pjevačica prošla kroz tešku borbu

Nesretna Viki Miljković: Doživjela je veliku porodičnu tragediju, zbog bolesti sina prošla kroz pakao...

Showbizz20.12.17, 19:37h

Nesretna Viki Miljković: Doživjela je veliku porodičnu tragediju, zbog bolesti sina prošla kroz pakao...
Iako nisu bili u dobroj materijalnoj situaciji, Svetomir je riješio da porazgovara sa najpopularnijim tekstopiscem na ovim prostorima i pokuša da obezbjedi kćerki prvi album

 

Pevačica Violeta Viki Miljković rođena je u Nišu 1974. godine. Odrasla je u četvoročlanoj porodici koju su činili otac Svetomir, mama Zorka i brat Vladica. Miljkovićeva je završila osnovnu školu "Maršal Tito", potom srednju muzičku školu "Dr Vojislav Vučković", a zatim je u Prištini završila i muzičku akademiju.


Njeni roditelji nisu podržavali njenu ideju da se bavi pjevanjem, ali su kasnije popustili i ona je još kao dijete počela da nastupa sa svojim bratom koji je pratio na harmonici.

 

Pjevačicin otac se brinuo o njenim nastupima i pratio je svuda gdje je pjevala, a jedno njegovo poznantvo bilo je ključno za Vikinu karijeru. Vikin otac je bio dobar prijatelj sa pjevačem Rikijem Lugonjićem koji je Miljkovićevoj dogovorio sastanak sa Marinom Tucaković kada je imala svega 14 godina.

 

Iako nisu bili u dobroj materijalnoj situaciji, Svetomir je riješio da porazgovara sa najpopularnijim tekstopiscem na ovim prostorima i pokuša da obezbjedi kćerki prvi album.


Kada je Marina čula kako Viki pjeva počela je da plače i rekla da će joj pomoći da snimi prvi album.

 

- To ću joj pamtiti dok sam živa. Posle roditelja ona je za mene broj jedan - rekla je Viki svojevremeno za Marinu.

 

Nakon tog susreta Viki je snimila prvi album na kojem se našla numera "Mene loša sreća prati" koja je postala hit i kojom je na velika vrata ušla u estradne vode. Ubrzo je upoznala harmonikaša Dragana Taškovića Tašketa u kojeg se zaljubila do ušiju, ali su njeni roditelji bili protiv te veze, jer je on već imao jedan brak iza sebe. Ipak, uspjeli su da izbore za svoju ljubav, koju su krunisali brakom 2007. godine, a već naredne godine dobili su sina Andreja.

 

Ostatak detalja saznajte OVDJE

 

(pulsonline.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook