Brzo se udaljili sa lica mjesta

Dodik doživio saobraćajnu nesreću u centru Banjaluke: Auto naglo zakočilo i...

Hronika29.09.17, 14:22h

Dodik doživio saobraćajnu nesreću u centru Banjaluke: Auto naglo zakočilo i...
Dodik je i prije samo mjesec imao nesreću sa svojim službenim automobilom, kada se njegov predsjednički Mercedes zapalio na parkingu ispred ambulante u Kriškovcima kod Laktaša

 

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik doživio je saobraćajnu nesreću centru Banja Luke. Kako su otkrili brojni očevici saobraćajne nesreće koja se dogodila u srijedu oko 18 sati, vozilo predsjednika RS sudarilo se s automobilom iz njegove pratnje, prenosi Avaz.ba.

 

Dodaju i kako su se dva skupocjena automobila iz voznog parka kabineta predsjednika RS odmah nakon sudara velikom brzinom udaljila s mjesta nesreće, iako su na oba bila primjetna značajna oštećenja. - Automobil koji je prevozio predsjednika naglo je zakočio i tada je u njega otraga udarilo drugo vozilo iz Dodikove pratnje. Valjda zbog straha da će na mjesto ove bizarne nesreće odmah stići kamere i predstavnici medija, jer se saobraćajna nesreća dogodila dvadesetak metara od glavnog ulaza u zgradu Vlade RS, nakon samo nekoliko sekundi stajanja Dodikovo vozilo s ulubljenim zadnjim dijelom i razbijenim stop-svjetlima, kao i vozila iza, čiji je prednji dio bio žestoko oštećen, odjurili su dalje prema Malti - ispričali su očevici.

 

Oni dodaju da su se nedugo nakon toga na mjestu nesreće pojavili uniformisani policajci koji su s kolovoza ekspresno pokupili sve sitne dijelove i krhotine automobila. Dodik je i prije samo mjesec  imao nesreću sa svojim službenim automobilom, kada se njegov predsjednički Mercedes zapalio na parkingu ispred ambulante u Kriškovcima kod Laktaša. Kao razlog tada je navedeno pregrijavanje motora.

 

(Avaz.ba, DEPO MAGAZIN, BLIN MAGAZIN, aš)

 

 


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook