MISICE SITNO BROJE DO FINALA, POČELO I GLASANJE ZA MISS TELEVOTINGA

Takmičarke izbora Miss BiH oduševljene posjetom Hramu Apolona: Pogledajte svih 24 ljepotica

Lifestyle27.09.17, 15:53h

Nakon niza aktivnosti djevojke su posjetile i obližnje turističko mjesto- ruševine Apolonovog i Atininog hrama iz 2. vijeka.

Dvadesetčetiri najljepše djevojke BiH u sklopu svog boravka i priprema u Turskoj u hotelu "Grand Prestige Hotel & Spa" SIDE privode kraju svoje pripreme pred veliko finale izbora Miss BiH za Miss Svijeta.


Ovaj luksuzni hotel sa 5* koji je jedinstven po prekrasnom pogledu iz soba kako na veliko jezero tako i na more, nudi razne usluge među kojima se ističu vlastita plaža, bazeni sa toboganom, Kleopatra Spa centar, Niagara disco club...

 

1-1-h1500

 

246-h1500


Djevojke su snimile i photoshootinge sa majicama ponosnog sponzora Babyliss-a i TechnoMag-a od kojih su dobile vrijedne uređaje namijenjih za estetsku pripremu djevojaka kako bi bile spremne za razna video i fotosnimanja.


Nakon niza aktivnosti djevojke su posjetile i obližnje turističko mjesto- ruševine Apolonovog i Atininog hrama iz 2. vijeka. Najimpresivniji prizor u ovom turističkom dijelu grada, ističu djevojke jeste zgrada amfiteatra. Predstavlja jednu od najvećih grčko-rimskih ruševina u Maloj Aziji, a u njega se može smjestiti više od 15.000 gledalaca.

 

28-h1500-copy


Nakon obilaska hrama i šopinga u antičkom dijelu grada, organizatori i domaćini su organizovali i rođendansko iznenađenje za koreografkinju Ines Jovanović.

 

11-h1500

 

16-h1500


Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je i glasanje za Miss Interneta. Laskavu titulu ponijet će djevojka koja ima najviše lajkova na svojoj fotografiji. Da bi lajk bio važeći potrebno je lajkovati stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i Modna agencija Abc Models na Facebook-u te zapratiti stranicu na Instagramu "Abc Models Mgmt International". Svaka od djevojaka ima i svoj broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8-- i redni broj kandidatkinje od 01 do 24.

 

 

 


Veliko finale je 01.10. u Kongresnoj dvorani hotela "Terme" Ilidža, kada će se saznati ko će ponijeti titulu najljepše djevojke u BiH 2017. godine.

 

Pogledajte album sa slikama ljepotica, kao i pod kojim rednim brojem će se predstaviti.

 

(BLIN MAGAZIN,DEPO PORTAL/ljk)
   


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook