koncert će biti šlag na kraju

Porodična idila Željka Joksimovića: Evo kako popularni pjevač uživa u Sarajevu uz nasmijanu suprugu i sina

Showbizz18.08.16, 10:39h

Porodična idila Željka Joksimovića: Evo kako popularni pjevač uživa u Sarajevu uz nasmijanu suprugu i sina
Čak i tokom proba u hotelu Radon Plaza Kosta je uz tatu i mamu, baš kao i tokom šetnji po Sarajevu, gdje kao i svako dijete prvo pita za igraonicu

 

Željko Joksimović je u Sarajevo uoči koncerta na Koševu 19.8. došao sa suprugom Jovanom i sinom Kostom, od kojih se ne odvaja.

 

Čak i tokom proba u hotelu Radon Plaza Kosta je uz tatu i mamu, baš kao i tokom šetnji po Sarajevu, gdje kao i svako dijete prvo pita za igraonicu. 

 

Slobodno vrijeme koriste i za obilazak Baščaršije, kupovinu suvenira, šetnju pored Miljacke, druženje sa brojnim prijateljima, ali i za obilazak novih šoping molova u Sarajevu, u kome mogu da predahnu u nekom od lijepih restorana kao što je Metropolis, gde je i nastala ova fotografija.

 

- Osjećamo se zaista prijatno u Sarajevu, jako je lijepa energija, a drago mi je što su uz mene supruga i sin. Jovanina podrška na koncertima mi znači, i jedva čekam da počne spektakl na Koševu.

 

Kosta je još mali, on do devet već ide u krevet na spavanje, tako da neće biti na samom koncertu, ali ćemo zajedno provesti najveći dio dana do početka tog velikog događaja - rekao je Joksimović.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook