VIDEO/ PROGOVORILA O ONOME O ČEMU SE ŠUTI

Neviđena iskrenost: Kineska plivačica pred kamerama cijelom svijetu priznala zašto je zakazala

Sport16.08.16, 10:16h

Neviđena iskrenost: Kineska plivačica pred kamerama cijelom svijetu priznala zašto je zakazala
Obožavatelji sporta na društvenim su mrežama potpuno stali na stranu kineske plivačice koja je prekinula tišinu kad je ova tema kod sportašica u pitanju

 

Fu Yuanhui, kineska plivačica koja je postala internetska senzacija nakon što je krajem prošlog tjedna za brončanu medalju saznala tek tijekom intervjua, a snimka njezinog začuđenog izraza lica brzo je postala hit, opet je u centru pozornosti piše Guardian. Naime, ovoga puta njezin tim je bio četvrti u štafetnoj utrci 4X100 metara mješovito, a ona je rezultat prokomentirala na svoj način.


- Mislim da ovo danas nisam baš najbolje izvela. Osjećam se kao da sam iznevjerila svoju ekipu. Jučer sam dobila menstruaciju, pa sam se osjećala i pomalo umorno, ali to nije razlog za ispriku. Svejedno nisam plivala dovoljno dobro - izjavila je Fu pred kamerama u kratkom razgovoru nakon utrke.



Obožavatelji sporta na društvenim su mrežama potpuno stali na stranu kineske plivačice koja je prekinula tišinu kad je ova tema kod sportašica u pitanju.


- Divim se Fu jer je plivala tijekom menstruacije koja može imati i itekakav utjecaj na sportski uspjeh, pogotovo ako je bolna - napisala je jedna korisnica kineske društvene mreže Weibo.


- Iako si osjećala krivnju zbog četvrtog mjesta, Fu, mi smo uz tebe - još je jedan d komentara.


- To je normalna fiziološka promjena, zašto je ne bi spomenula - bravo Fu - još jedan u nizu komentara podrške.


- Naša Fu usuđuje se reći što god - zaključak je jednog od obožavatelja plivačice.

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook