folkerka otkrila

Dara Bubamara: Preživjela sam pakao u prošlom braku! Jedva sam se izvukla...

Showbizz14.08.16, 17:37h

Dara Bubamara: Preživjela sam pakao u prošlom braku! Jedva sam se izvukla...
A dok nije u jednom klubu na svom nastupu upoznala Milana, Bubamara je bila u vezi s momkom koji živi u Njemačkoj i za kojeg se iznenada udala

 

Otkako je u braku sa Milanom Kesićem, Dara Bubamara je svako malo završavala na naslovnim stranama zbog svađa sa kolegama, porno skandalima... Ali to ništa nije uticalo na nnjihovu bračnu idilu i, bez obzira šta pričali dušmani, kaže ona, njihov brak je još stabilniji, sve funkcionira bez nekih trzavica.

 

A dok nije u jednom klubu na svom nastupu upoznala Milana, Bubamara je bila u vezi s momkom koji živi u Njemačkoj i za kojeg se iznenada udala. Nije ni očekivala da će čovjek kojeg je tada neizmjerno voljela njen život pretvoriti u pakao. Tek nedavno je otvoreno pričala o svemu kroz šta je prošla- piše Express

 

Veli da se za njega udala zbog papira i njenog posla, ali su joj nakon toga i novinari dodatno zagoprčali život svakojakim tekstovima. Vrlo brzo se poslije tog sklopljenog braka pokajala što je to uradila jer je momak s kojim je živjela prebrzo umislio da je to realan brak, počeo joj određivati šta i gdje će raditi, s kim će se družiti... I jedva se izvukla iz takvog života.

 

- Dugo je trajalo dok sam zakonski to riješila. Imala sam strahovito puno problema koje nisam očekivala da će me zadesiti. Jer, iskrena ću biti, voljela sam tada tog čovjeka jer nikada nisam bila s nekim koga ne volim. Ali desilo se šta se desilo, „platila" sam skupo cijenu tog braka. Na sreću to je sada iza mene. Imam savršenog muža, krasnog sina i odlično funkcioniramo - iskrena je popularna Novosađanka.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook