u društvu poznatih bh. ličnosti

De Niro prošetao Baščaršijom pa se ugodno družio u restoranu 'Četiri sobe gospođe Safije', a onda...

Kultura13.08.16, 14:34h

De Niro prošetao Baščaršijom pa se ugodno družio u restoranu 'Četiri sobe gospođe Safije', a onda...
Nakon što je razgledao naš grad, kako saznaje Avaz, holivudski se glumac uputio u restoran 'Četiri sobe gospođe Safije' gdje je ručao s mnogim poznatim ličnostima iz bh. javnost

 

Nakon što je jutros na tradicionalnoj SFF 'Kafi sa' u Narodnom pozorištu u Sarajevu brojnu publiku počastio razgovorom o svom velikom filmskom iskustvu, Robert De Niro prošetao je Baščaršijom.

 

Nakon što je razgledao naš grad, kako saznaje Avaz, holivudski se glumac uputio u restoran 'Četiri sobe gospođe Safije' gdje je ručao s mnogim poznatim ličnostima iz bh. javnosti.

 

Tu su ga dočekali glumica Zana Marjanović, reditelj Pjer Žalica sa suprugom Jasnom, rediteljica Jasmila Žbanić sa suprugom, Emir Hadžihafizbegović, Srđan Vuletić, premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković sa suprugom Dalijom, te ambasadorica SAD u BiH Maureen Cormack.

 

No čini se da je boravak ove glumačke zvijezde u glavnom gradu BiH bio kratak jer se već nakon što se pozdravio sa direktorom SFF-a Mirsadom Purivatrom, De Niro uputio na sarajevski aerodrom,

 

Nesumnjivo, Sarajevo će pamtiti otvaranje 22. SFF-a po lijepim događajima koje je uveličalo Robertovo prisutstvo. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook