FOTO/ ZAVRŠEN TAKMIČARSKI PROGRAM

'Ministarka' iz Trebinja za zatvaranje 44. Teatarskog Festivala Fedra u Bugojnu

Kultura20.07.16, 10:57h

'Ministarka' iz Trebinja za zatvaranje 44. Teatarskog Festivala Fedra u Bugojnu
Željko Milošević je iz svoje projekcije otklonio idejni i tematski sloj i zadržao okosnicu komedije koja bi bila vodilja za razvijanje toka predstave, neku vrstu fabule ispletene od igrivih fraza

 


Gradsko pozorište Trebinje zatvara ovogodišnji takmičarski program 44. Fedre predstavom 'Ministarka', koja je opravdala očekivanja publike.


Režiju za ovu predstavu potpisuje Željko Milošević, scenografiju Dario Stanimirović, majstor scene je Siniša Tosovac, ton i svjetlo Ognjen Grubač, za muziku se potrudio Zoran Begenišić.

 

fedra-7-dan-1


U predstavi igraju Milica Milošević, Igor Rončević, Katarina Ćorović, Filip Anđelić, Sara Kolak, Sara Popadić, Mitar Milićević, Stefan Petković, Daviv Podadić, Maja Tarailo, Anastasja Andrić, Marko Šekarić, Željko Milošević.


Željko Milošević je iz svoje projekcije otklonio idejni i tematski sloj i zadržao okosnicu komedije koja bi bila vodilja za razvijanje toka predstave, neku vrstu fabule ispletene od igrivih fraza, čijim su se sinusoidama kretali glumci i oblikovali predstavu koja bi ispunila vrijeme njenog večernjeg trajanja.

 

fedra-7-dan-3


Program zatvaranja 44. Teatarskog Festivala Fedra BIH 2016:


11:00    Prezentacija radionica - SCENSKI POKRET U RAZLIČITIM ŽANROVIMA, voditeljica Slađana Zrnić, Mala sala
19:00    Pozorište Travnik “THE KATETERI”, tekst i režija: Rusmir Agačević Rus, Mala sala
20:30    eRKaVe Zagreb “GOSPOĐICA JULIJA” (August Strindberg), režija: Christian Jean-Michel Jalžečić,  Pozorišna dvorana
21:30    DODJELA NAGRADA, Pozorišna dvorana

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook