uz ninu badrić i mnoge poznate

Vjenčanje o kojem bruje svjetski mediji: Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger glamurozno okrunili ljubav

Showbizz12.07.16, 20:18h

Vjenčanje o kojem bruje svjetski mediji: Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger glamurozno okrunili ljubav
O vjenčanju bruje svjetski mediji, britanski, nemački, italijanski, "Dejli mejl", "Bild", "Špigel", nemački "Vog", "Velt"... Piše se o svakom detalju Anine i Bastijanove svadbe

 

Svadba Ane Ivanovića i Bastijana Švajnštajgera jedna je od vodećih tema svjetskih medija. Spektakl je počeo još juče, kada su mladenci stigli u Veneciju.


 
O vjenčanju bruje svjetski mediji, britanski, nemački, italijanski,  "Dejli mejl", "Bild", "Špigel", njemački "Vog", "Velt"... Piše se o svakom detalju Anine i Bastijanove svadbe.


 
Njihove fotografije na gondoli, nonšalantni Švajni i lijepa Ana bile su uveliko ispraćene. 

 

Odmah po dolasku u Veneciju, sa porodicom i  prijateljima par se uputio ka luksuznom hotelu „Aman Kanal grande“ , gde su i Amal i Džordž Kluni 2014. organizovali svoju svadbu.

 

O glamuru ovog hotela govore njegovih sedam zvjezdica i 4.950 evra koliko treba izdvojiti za noć u njemu.  Hotel je od juče blokiran, a u pristup njemu imaju samo Anine i Švajnijeve zvanice. 
 
Nevjesta je blistala u dugoj jednostavnoj haljini.  Mnogi su se pitali čija je vjenčanica, reč je o haljini, "Parker Farall", koja košta 275 evra.  Bastijan je nosio elegantno odijelo.
 
 
Medijima nije promako ni dolazak gostiju iz Minhena u Veneciju,  a među njima je bio i skijaš Feliks Nojrojter.

 

ivanovic-schweinsteiger

 

Pored mladenaca, vjenčanje je veliko uzbuđenje donijelo njihovim porodicama. Anina mama je obukla haljinu šarenog dezena koja je krojem podsjećala na haljinu njene kćerke.


 
Pozvani su na vjenčanje naravno i prijatelji,  a među njima je i nemački reprezentativac Tomas Miler i bivši predsednik minhenskog Bajerna Uli Henes koji su u Veneciju došli privatnim avionima. Svadba o kojoj pišu svjetski mediji košta milion evra.


 
Danas je objavljeno građansko vjenčanje, dok je za sutra zakazano vjenčanje u crkvi. I ono će se pratiti sa velikom pažnjom, a goste će na svadbenom veselju zabaljati i Nina Badrić.

 

(Zena.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook