Zvanično potvrđeno

Odgođeno superfinale 'Zvezda Granda': Umjesto 13, održat će se 15. jula

Showbizz09.07.16, 14:45h

Odgođeno superfinale 'Zvezda Granda': Umjesto 13, održat će se 15. jula
Finale je prvobitno zakazano za 13. jul u glavnom gradu BiH. Prvi datum oko koga se pričalo bio je 2. juli, ali je ipak pomjeren zbog ramazana

 

Nakon velike bure u javnosti, superfinale "Zvezde Granda" koje je bilo zakazano za 13. juli u Sarajevu pomjereno je za dva dana i održat će se u petak 15. jula, saopćila je "Grand produkcija".

 

Inače, finale je prvobitno zakazano za 13. jul u glavnom gradu BiH. Prvi datum oko koga se pričalo bio je 2. juli, ali je ipak pomjeren zbog ramazana.

 

Saša Popović je rekao da je ekipa "Granda" od 15. jula na odmoru i da je jedini mogući datum 13. juli i to u Sarajevu, što je naišlo na veliko negodovanje u javnosti jer će tog dana, kako je rekao i premijer KS Elmedin Konaković, srebreničke majke će oplakivati svoje sinove.

 

- U interesu dobrih međunacionalnih odnosa, u cilju afirmacije muzike i podrške mladim i talentovanim ljudima čelnici "Grand produkcije", kao i ćelnici grada Sarajeva došli su do zajedničke odluke da se finale "Zvezde Granda" zakazano za 13. jul, pomjeri za dva dana i nesmetano održi 15. jula u "Zetri". Do ove odluke došli smo pošto su se razmotrili svi uslovi, koji garantuju bezbjednost svih učesnika, ali i posjetilaca muzičkog spektakla. "Grand produkcija" napominje da je jedini interes muzika, koja ne poznaje granice, nacionalnu i vjersku pripadnost, te nas shodno tome raduje superfinale, koje će održati u Sarajevu - javili su iz "Grand produkcije".

 

Svi koji su već kupili karte one će važiti za petak 15. jula, kada će se dobiti novi pobjednik "Zvezde Granda".

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook