VIDEO/ PJEVALI SKUPA, ALI BEZ DRUŽENJA

Hari Varešanović pojasnio: Poštujem rad mlađeg kolege, ali Merlin i ja nikada nismo bili prijatelji

Showbizz07.07.16, 10:38h

Hari Varešanović pojasnio: Poštujem rad mlađeg kolege, ali Merlin i ja nikada nismo bili prijatelji
- Mi nismo u sukobu, mi se samo mimoilazimo u načinu razmišljanja na koji radi AMUS i to je sve, pojasnio je još jednom Hari Varešanović


U medijima se godinama potencirao sukob između Dine Merlina i Harija Varešanovića. Razne priče su se mogle čuti, a jedna od onih koja je bila aktuelna je da su se pjevači potukli u jednoj sarajevskoj kafani, što su oni demantirali.
 

Hari kaže da jako poštuje rad mlađeg kolege.


- Nisam u svađi sa Merlinom. Naš zajednički prijatelj, hafiz Mehmed nas je upoznao davno, negdje na početku karijere i rekao mi je da ima jedan mladi pjevač koji je osnovao grupu. To je bio Dino. Tada sam ja bio velika zvijezda, jer je pjesma „Golubica" bila veliki hit, tako da sam se ja pravio važan. Dino i ja se nikada nismo družili, nismo pili kafe. On je prijatelj Fahrudina Pecikoze, ali nije moj. Mi smo se u životu sreli možda četiri ili pet puta, ali moram da ispravim neke priče, a to je da mi nismo nikada bili prijatelji. Jako cijenim i poštujem njegov rad, i drago mi je da je uspješan u tome što radi. Mi nismo u sukobu, mi se samo mimoilazimo u načinu razmišljanja na koji radi AMUS i to je sve - kazao je Hari Varešanović, koji je izbačen prije nekoliko godina zajedno sa Fahrudinom Pecikozom sa skupštine AMUS-a. 

 

 

 

(Expressmag/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook