FOTO/ Da li ste ga već primjetile?

Serdar iz 'Crne ruže' zaludio ljepši spol: Plavooki Burak Celik je novi turski seks simbol

Showbizz21.06.16, 19:13h

Serdar iz 'Crne ruže' zaludio ljepši spol: Plavooki Burak Celik je novi turski seks simbol
– Nemam djevojku, fokusiran sam na posao. Sa ženama se zasad samo dobro provodim. Mlad sam i imam vremena za nešto ozbiljnije. Inače, ljubomoran sam tip...kaže ovaj turski ljepotan

 

Iako u turskoj, mega popularnoj seriji "Crna ruža", koju gledamo od ponedjeljka do četvrtka na Hayat TV, 22-godišnji Burak Çelik ima manju ulogu Serdara Kilicoglua, gledateljima, pogotovo gledateljicama ovaj zgodni Turčin hipnotizirajućih plavih očiju zapeo je za oko čim se u seriji pojavio. 

 

Uloga u hit-seriji novom seks-simbolu s Bosfora prva je u životu, a u domovini, od lani i u svijetu, najpoznatiji je kao model.

 

Novi turski seks-simbol

 

Naime, nakon što je proglašen najboljim turskim modelom, Burak, visok impresivnih 1,90 metara, prošle je godine pobijedio i na natjecanju za najbolji model svijeta koje je održano u Sofiji. Za prestižnu lentu borio se sa 56 modela iz 42 zemlje. Ovaj uspjeh otvorio mu je vrata glumačkog svijeta, a gluma je poziv kojem se Çelik u budućnosti želi još više posvetiti.

 

– Kao dječak nikad nisam sanjario o tome da ću biti glumac, ali kad bih gledao televiziju, znala mi je kroz glavu proletjeti misao: "I ja bih volio biti na ekranu". No nikad nisam zamišljao da ću imati život kakav imam danas. Postati najbolji turski, a onda i svjetski model bio mi je prvi cilj, a novi mi je cilj izrasti u dobrog glumca – iskren je Burak koji od rođenja živi u Istanbulu. 

 

Majka mu je kućanica, a otac nadzornik parkirališta u istanbulskoj četvrti Eyüp. Po završetku srednje škole s tatom je počeo raditi na parkiralištu na koje je jednog dana automobilom došao njegov sadašnji menadžer. 

 

burak-celik12

 

Dok mu je Burakov otac parkirao vozilo, on je razgovarao s tada 19-godišnjim mladićem i predložio mu da se prijavi na izbor za najboljeg turskog modela.

 

– Tjedan dana kasnije počeo sam trenirati u teretani, pet dana tjedno ujutro i navečer. Iz prehrane sam izbacio šećer, sol i brašno, a pio sam samo vodu. Isti režim slijedio sam i pripremajući se za izbor najboljeg modela svijeta. Danas vježbam pet dana u tjednu po pola sata i svako jutro trčim – kazao je glumac. 

 

Odličan izgled, svjestan je, sigurno mu pomaže u glumačkom svijetu, ali tvrdi:

 

– Neki ljudi misle da su ti sva vrata otvorena ako dobro izgledaš, ali za glumu nije dovoljno biti samo zgodan.

 

Sa svojom plavom kosom i prodornim plavima očima potpuna je suprotnost tipičnom markantnom turskom muškarcu crne kose i tamnih očiju.

 

Očarao 19 godina stariju ženu

 

– Moj kolega Kıvanç Tatlıtuğ (domaćoj publici najpoznatiji iz sapunice "Strasti orijenta"), koji je također plavokos i plavook, i ja predstavnici smo netipičnih turskih glumaca. Nadam se da će ih u budućnosti biti i više. 

 

Nas smo dvojica kao turski Brad Pitt – sa smiješkom kaže 22-godišnjak koji je, uz brojne obožavateljice, očarao i 19 godina stariju pop-zvijezdu Hande Yener, jednu od najpopularnijih pjevačica u Turskoj. 

 

burak-celik

 

Preklani se pojavio na omotu Handina albuma "Queen", na kojem pjevačica leži na kauču pokraj Çelika, a glumio je i u njezinu spotu.

 

Pravu ljubav i ozbiljnu vezu ovaj ljepotan iz snova mnogih žena još nije doživio.

 

– Nemam djevojku, fokusiran sam na posao. Sa ženama se zasad samo dobro provodim. Mlad sam i imam vremena za nešto ozbiljnije. Inače, ljubomoran sam tip. Određene karakterne crte puno su mi važnije od fizičkih atributa djevojke. Povjerenje, poštovanje i odanost moje su esencije za ljubav – romantično tvrdi perspektivni turski glumac, odlučan da to zvanje stekne i formalno. Pohađa satove glume u jednoj umjetničkoj školi, a priprema se i upisati studij glume na konzervatoriju u Istanbulu.

 

(Hayat.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook