NAKON 'LUD, ZBUNJEN, NORMALAN'

Popularni trio ponovo na okupu: Nadarević, Bašić i Kasumović u urnebesnoj komediji 'Sjajni momci'

Kultura15.06.16, 10:33h

Popularni trio ponovo na okupu: Nadarević, Bašić i Kasumović u urnebesnoj komediji 'Sjajni momci'
Vaše omiljene glumce uskoro možete gledati u pozorišnoj komediji „Sjajni momci“, koja će imati svoju premijeru u Mostaru, 23. juna

 

Regionalno popularni trio Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović sa malih ekrana sele se na pozorišne daske.


Vaše omiljene glumce uskoro možete gledati u pozorišnoj komediji „Sjajni momci“, koja će imati svoju premijeru u Mostaru, 23. juna u 20:30 sati, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.


Predstava „Sjajni momci” je rađena po tekstu Neila Simona u originalu „Sunshine Boys”.


Dva  penzionisana komičara, Hari i Ali, na poziv Harijevog sestrića Zlatana, učestvuju u TV emisiji posvećenoj komediji u kojoj izvode svoj proslavljeni skeč „Kod doktora“. Međutim, problem je što su Hari i Ali prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na nagovor Zlatana, dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč. Uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvara u komični fijasko furiozo.

 

sjajni-momci


Ulaznice za ovu predstavu se mogu kupiti putem stranice kupikartu.ba ili na sljedećim prodajnim mjestima u Mostaru:  blagajna Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača, Fortuna Trade Tours (poslovnica hotel Ero), autoprevoz bus Mostar (autobuska stanica), iNovine kiosci (Mepas Mall i glavno šetalište).


Ova urnebesna komedija će nas zasigurno sve dobro zabaviti i nasmijati.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook