STARLETA POJASNILA

Nakon što je bivši isjekao nožem, Soraja tvrdi: Ma, mi to tako volimo... Nije nam ovo prvi put!

Showbizz10.06.16, 11:16h

Nakon što je bivši isjekao nožem, Soraja tvrdi: Ma, mi to tako volimo... Nije nam ovo prvi put!
Iako je nakon incidenta istrčala iz njegovog stana, gdje je došlo do povreda, i odvezla se u Urgentni centar da joj saniraju rane, Soraja sada tvrdi da je sve bio samo splet nespretnih okolnosti

 

Nakon što je fudbaler Stefan Mihajlović u noći između utorka i srijede, nožem isjekao starletu Soraju Vučelić po vratu i ispod dojke, ona kaže da ovo nije prvi put.

 

Vjerovali ili ne, Vučelić ističe da su se slične situacije dešavale i dok su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi, ali da je to samo način njihovog druženja i neslanih šala.


Iako je nakon incidenta istrčala iz njegovog stana, gdje je došlo do povreda, i odvezla se u Urgentni centar da joj saniraju rane, Soraja sada tvrdi da je sve bio samo splet nespretnih okolnosti. Vučelić objašnjava da Stefan nije namjerno krenuo na nju nožem.


- Ovo nije prvi put da nam se ovakva stvar desi. Dešavalo se i ranije, dok smo se zabavljali, da se gurkamo i sve se završi na sličan način. Nije on imao namjeru da me povrijedi. Često smo znali da se zanesemo dok smo bili zajedno, pa da se na sličan način cimamo, gurkamo i vučemo. Naravno sve je to šala, kao što se i sada dogodilo. Dobro sam i sve je u najboljem redu. Zaista ne bih da se zbog ovoga diže prašina jer su ogrebotine nastale kao proizvod našeg zezanja nakon noćnog provoda. Najvažnije je da sam dobro - kaže Soraja.


Na svu sreću, oštrica noža nije prošla duboko u njen vrat, pa nisu oštećene arterije, što bi njen život ugrozilo u velikoj mjeri. Bez obzira na sve, Soraja ostaje pri stavu da se ovaj incident dogodio slučajno zbog čega neće krivično goniti Mihajlovića.


- Nemam razloga da ga tužim, jer je sve bila šala - tvrdi Vučelić.


- Tačno je da sam bila u Urgnentom, ali on to nije namjerno uradio - kao papagaj ponavljala je starleta, kako saznajemo, i pred doktorima, zbog čega nije željela da daje izjavu policajcima koji su dežurni u ovoj medicinskoj ustanovi.


Kako bi čuli drugu starnu priče tokom jučerašnjeg dana neprestano smo zvali Stefana, ali je on isključio svoj mobilni telefon, na koji smo ga nedavno dobili, piše Express.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook