video/ saznajte više u depo traileru

Uvijek spreman na akciju: Rade Šerbedžija pred sarajevskom publikom - 9. juna u BKC-u

Mediji07.06.16, 13:08h

Uvijek spreman na akciju: Rade Šerbedžija pred sarajevskom publikom - 9. juna u BKC-u
Koncert u Sarajevu biće ujedno prilika i za promociju aktuelnog dvostrukog CD i DVD izdanja "Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor - Lisinski 2015", koji je po mišljenju mnogih jedan od najboljih prošlogodišnjih koncertnih albuma, a bio je i nominiran u kategoriji "Najboljeg albuma zabavne glazbe" na dodjeli nagrada Porin

 

Rade Šerbedžija, slavni pozorišni i filmski glumac, redatelj, pjesnik i profesor, uz pratnju Zapadnog kolodvor benda, nastupit će 9. juna u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu. Organizator ovog koncerta je najstarija diskografsko-muzička kuća u Bosni i Hercegovini - Sarajevodisk. 

 

 
Koncert u Sarajevu biće ujedno prilika i za promociju aktuelnog dvostrukog CD i DVD izdanja "Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor - Lisinski 2015", koji je po mišljenju mnogih jedan od najboljih prošlogodišnjih koncertnih albuma, a bio je i nominiran u kategoriji "Najboljeg albuma zabavne glazbe" na dodjeli nagrada Porin.


 
Karakterističan vokal, interpretacija i boemska harizmatičnost koju Šerbedžija prenosi u svojim pjesmama, te izvanredan bend koji muzički upotpunjuje njegove vokalne stilizacije, dovoljan su razlog da se pridružite 9.juna u BKC-u u Sarajevu i provedete nezaboravno večer ispunjeno posebnim emocijama.
 


Sponzor koncerta, kompanija Sarajevski kiseljak svim posjetiteljima obezbijedit će osvježenje i upotpuniti ovo posebno veče. Medijski partneri koncerta su Radio Stari Grad, Antena Sarajevo, te DEPO.


.
Podsjećamo, ulaznice po cijeni od 15,00 KM su u prodaji na biletarnici Bosanskog kulturnog centra Sarajevo, na platou Skenderija, te u mreži prodajnih mjesta i online prodaji portala kupikartu.ba. 

 

Pogledajte TV prilog o djelu ovog umjetnika, koji je pripremila novinarka Aida Begović zajedno sa snimateljem Nikolom Blagojevićem, a koji je nastao je u suradnji DEPO Portala i Cineme TV BIH, prvog televizijskog kanala u Bosni i Hercegovini sa filmsko-zabavnim karakterom. Prilog je emitiran je u TV magazinu za novi ritam života "DEPO Trailer".


 
TV magazin se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. 

 

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook