foto/ Modni biser iz Cannesa

Da li se pogledala u ogledalo prije crvenog tepiha?! Poprsje bježalo iz haljine koja izgleda kao smotani čaršaf...

Showbizz22.05.16, 20:13h

Da li se pogledala u ogledalo prije crvenog tepiha?! Poprsje bježalo iz haljine koja izgleda kao smotani čaršaf...
Ime joj je Kendis Paskal, poznata je po učešću u francuskom plesnom šou programu "Ples do zvijezda"

 

Svega je bilo na ovom Kanskom festivalu. Vidjeli smo razne haljine, neobične kreacije, svaka od poznatih dama htjela je da bude "drugačija". To stvarno nije lako. I ponovo su  naše povjerenje dobile one dobro znane dive, Hajdi Klum, Keti Peri, Alesandra Ambrosio. A ona se među njima pojavila...ona!

 

Ime joj je Kendis Paskal, poznata je po učešću u francuskom  plesnom šou programu "Ples do zvijezda". Možda se pitate zašto pišemo o njoj. Niti je poznata na ovim prostorima, a ni izvan Evrope. Ali nismo mogli da odolimo kada smo vidjeli ovu "haljinu."- piše Žena.rs

 


"Ja sam žena na sve spremna..." možda je pjevala dok je oblačila haljinu iz dva dijela za jednu od kanskih premijera. Donji dio liči na čaršav neuredno obmotan oko bokova. I to može još da se proguta. A onda ide još jedan čaršav -drugi dio haljine koji u dva pravca pokriva grudi, naravno ne cijele, a nastavlja se ispod crnog dijela do članka. Mislimo da će opis biti jasniji ako samo pogledate narednu fotografiju.

 

candice-pascal

 

Na sve to uklopila se nekako i leptir mašna, pa se stiče dojam da je ovo neka "elegantna" imitacija fraka.

 

candice-pascal-2


Ono što se ne može ipak osporiti Kendis jeste njena besprijekorna figura, šarm i samouvjerenost. Pažnju je sigurno privukla. Pa na to se i računa kada se ovakvi pojavite na crvenom tepihu, zar ne?

 

(Zena.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook