'ZABAVLJAČICE' GA NE ZANIMAJU

Nudile mu se Severina i Rozga, on ih glatko odbio: Hari Varešanović snima novi hit sa ovom sjajnom pjevačicom...

Showbizz17.05.16, 22:38h

Nudile mu se Severina i Rozga, on ih glatko odbio: Hari Varešanović snima novi hit sa ovom sjajnom pjevačicom...
Za sebe će reći da je veliki umjetnik koji kao takav godinama opstaje na estradi, dok su Seve i Rozga po njegovom mišljenju samo zabavljačice

 

 

Hari Varešanović je ovih dana potvrdio da će snimiti duet sa Jelenom Tomašević. Time je i potvrdio našu informaciju jer smo još prije dva mjeseca najavili da će njih dvoje svoju saradnju učvrstiti zajedničkim ulaskom u studio.


Oni koji ga poznaju, njegovi saradnici, bili su u čudu što je Hari odlučio baš s Jelenom snimiti duet jer su očekivali da će to uraditi sa Gocom Tržan ili Leontinom Vukomanović, s kojima sjedi u žiriju "Pinkovih zvezda". "Sarajevski slavuj" je izjavio kako se odlučio na Tomaševićevu jer smatra da se njihovi glasovi najbolje podudaraju, a za sebe i nju veli da su jedni od rijetkih profesionalaca na estradnoj sceni.


Ranije je bilo govora kako bi Hari mogao ukrstiti glasove sa Severinom ili Jelenom Rozgom. No, on kaže da o takvoj saradnji nikada nije ozbiljno razmišljao. Za sebe će reći da je veliki umjetnik koji kao takav godinama opstaje na estradi, dok su Seve i Rozga po njegovom mišljenju samo zabavljačice.


- Mislim da je duet sa Jelenom najbolje rješenje - kratak je njegov komentar.


Varešanović je, kako saznajemo, nekoliko puta dobijao ponude od Saše Popovića koji ga je vrbovao da sa "Pinka" pređe na "Grand" i bude u jednom od žirija njegovih muzičkih takmičenja. No, sve Popovićeve ponude Hari je, kako saznajemo, odbio ne želeći kvariti dobre odnose kakve ima sa "ružičastom televizijom".

 

(Express.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook