nešto bitno joj nedostaje

Goca Tržan: Otkad sam se udala, ne upražnjavam često seks...

Showbizz17.05.16, 18:10h

Goca Tržan: Otkad sam se udala, ne upražnjavam često seks...
Pjevačica je otkrila da od kada se udala nema često intimne odnose. Goca se nakon prve otpjevane numere obratila svojim fanovima koji su se glasno smijali

 

Pjevačica Goca Tržan oduvijek je otvoreno pričala o seksu, pa je to uradila i na nastupu u Beču, a svojom izjavom je šokirala publiku.

 

Pjevačica je otkrila da od kada se udala nema često intimne odnose. Goca se nakon prve otpjevane numere obratila svojim fanovima koji su se glasno smijali.

 

- Ja koncert doživljavam kao seks, prvu pjesmu kao predigru, a pošto ona kod muškaraca traje kratko, ja ću odmah preći na stvar - rekla je Goca, ali se nije zaustavila samo na ovoj rečenici.

 

- Djevojke, kad se udate, tada ćete imati najmanje seksa u životu - rekla je pjevačica, koja se udala prije nekoliko mjeseci za svog bubnjara Rašu Novakovića. S obzirom na to da je ovo Goci drugi brak, očigledno je ovo izgovorila jer iz ličnog iskustva zna kako stoje stvari.

 

Tržanova je napravila dobru žurku u prepunom klubu u Beču, a dok je ćaskala sa publikom, njen suprug se sve vrijeme smijao. Da li mu je prijalo to što je njegova žena rekla, ne znamo, ali je vrlo dobro uspio iza osmijeha da sakrije šta zaista misli o njenoj žalbi da joj fali seks u braku.

 

Podsjećanja radi, na početku veze sa Rašom, pjevačica je izjavila da je njen partner odličan u seksu, i da je ona uvijek za akciju.

 


- Mene nikad ne boli glava, uvijek mi je do seksa. Kada nisam baš specijalno raspoložena, naglasim partneru da mora malo više da se potrudi. Žene zapravo uvijek to žele, samo partner nekada mora više da se potrudi - iskrena je bila tada Goca.

 

(Express; DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook