foto/ šokantno izdanje starlete

Ava Karabatić polugola u Narodnom pozorištu: Mediji je isprozivali, a evo šta im je ona odgovorila...

Showbizz09.05.16, 19:15h

Ava Karabatić polugola u Narodnom pozorištu: Mediji je isprozivali, a evo šta im je ona odgovorila...
Budući da već nekoliko zadnjih mjeseci spominje da tamo želi da gradi voditeljsku i muzičku karijeru, Ava je možda čak i više u srbijanskoj metropoli nego u rodnoj Hrvatskoj

 

Hrvatska starleta Ava Karabatić u posljednje vrijeme dosta vremena provodi u Beogradu.

 

Budući da već nekoliko zadnjih mjeseci spominje da tamo želi da gradi voditeljsku i muzičku karijeru, Ava je možda čak i više u srbijanskoj metropoli nego u rodnoj Hrvatskoj.

 

Očigledno je odlučila i da se 'kulturno uzdiže' pa je tako posjetila i beogradsko Narodno pozorište. 

 

U subotu je tako gledala predstavu "Očevi su gradili", dok je u nedjelju ponovo posjetila pozorište i odgledala predstavu "Urnebesna tragedija".

 

I sve bi to bilo u redu da se Ava nije 'malčice' neprimjereno odjenula. Naime, mnogi srbijanski mediji osudili su njenu odjevnu kombinaciju prilikom posjete jednoj takvoj instituciji.

 

ava-karabatic-2

 

'Ava je u subotu stigla u pozorište odevena u mini haljinu i štikle to kolena koje su šokirale prisutne jer je bila obučena kao da je kenula na splav, a ne u jednu od naših najznačajnijih ustanova kulture'- piše Blic. 

 

Kako su se kritike brzo raširile u javnosti, starleta je brže bolje posegnula za svojom odbranom, pa se oglasila na svom FB profilu. 

 

Njen post prenosimo u cijelosti.

 

ava-karabatic-facebook-2

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook