27. maja u Sarajevu

Počinje prodaja ulaznica za veliki koncert Miligrama u Zetri, a karte su po cijeni od...

Showbizz25.04.16, 16:10h

Počinje prodaja ulaznica za veliki koncert Miligrama u Zetri, a karte su po cijeni od...
U prodaji će se naći ulaznice za parter po 10 KM, tribine 15 KM, te centralna VIP tribina i backstage ulaznice po cijeni od 25 KM

 

 

Karte za veliki koncert Miligrama u sarajevskoj Zetri, koji već odavno nosi epitet najvećeg derneka na Balkanu, bit će puštene u prodaju u petak 29. aprila 2016. godine.


U prodaji će se naći ulaznice za parter po 10 KM, tribine 15 KM, te centralna VIP tribina i backstage ulaznice po cijeni od 25 KM.

 
Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: ulična prodaja Ferhadija i plato Skenderija, službeni ulaz Hayat TV-a, biletarnica BKC-a, VTA Travel Agency – agencije u Mostaru, Sarajevu i Travniku, turistička agencija Bisstours Zenica (Školska 10), a uskoro će biti objavljena i proširena lista prodajnih mjesta.

 
Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova - Miligram, ponovo dolazi u Zetru i to 27. maja 2016. godine. Koncert u Zetri bit će tematski inspirisan i ponudiće jedan potpuno nov doživljaj muzike sa Balkana... Bit će to muzička bajka, kakvu nismo vidjeli na ovim prostorima, upotpunjena sa još neviđenim rekvizitima, svjetlosnim efektima i još puno drugih novina, poručuju organizatori.

 

miligram


Miligram je prije tri godine u Sarajevu imao jedan od najboljih koncerata koji je održao od kada postoji, nakon kojeg je frontmen grupe Aleksandar Milić Mili izjavio da će mu sarajevski koncert ostati u srcu do kraja života.

 

Prošli koncert Miligrama u Sarajevu bio je rasprodat, što očekujemo i ovaj put, kažu organizatori ovog muzičkog događaja.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook