Promjena datuma nastupa

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend 9. juna u Sarajevu

Kultura22.04.16, 10:15h

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend 9. juna u Sarajevu
Koncert u Sarajevu biće prilika i za promociju aktuelnog dvostrukog CD i DVD izdanja "Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor - Lisinski 2015", koji je po mišljenju struke jedan od najboljih koncertnih albuma objavljen prošle godine, a bio je i nominiran u kategoriji "Najboljeg albuma zabavne glazbe“ na dodjeli nagrada Porin


 
Rade Šerbedžija uz pratnju sjajnog Zapadnog kolodvor benda, nastupiće 9. juna umjesto najavljenog 6. juna u Bosanskom kulturnom centru Sarajevo, zbog izmjena u rasporedu obaveza slavnog pozorišnog i filmskog glumca i pjesnika.


 
Koncert u Sarajevu biće prilika i za promociju aktuelnog dvostrukog CD i DVD izdanja "Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor - Lisinski 2015", koji je po mišljenju struke jedan od najboljih koncertnih albuma objavljen prošle godine, a bio je i nominiran u kategoriji "Najboljeg albuma zabavne glazbe“ na dodjeli nagrada Porin. 


 
Karakterističan vokal, interpretacija i boemska harizmatičnost koju Šerbedžija prenosi u svojim pjesmama i izvanredan bend koji muzički upotpunjuje njegove vokalne stilizacije dovoljan su razlog da nam se pridružite 9. juna u BKC Sarajevo i provedete nezaboravno veče ispunjeno posebnim emocijama.


 
Uskoro više informacija o prodaji ulaznica!
 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook