'DA SAM JA PREMIJERKA'

Maca Diskrecija otkrila 'pakleni' plan: Samo s*ks spašava i Bosnu i region... Političari pojma nemaju!

DEPO PLUS21.04.16, 16:26h

Maca Diskrecija otkrila 'pakleni' plan: Samo s*ks spašava i Bosnu i region... Političari pojma nemaju!
Kada bi se nekim slučajem našla na vlasti, odnosno na mjestu premijerke, starleta bi muškarcima napravila pravi raj od života

Maca Diskrecija je otkrila svoj suludi plan koji želi da sprovede u djelo po izlasku iz “Parova“.


Kada bi se nekim slučajem našla na vlasti, odnosno na mjestu premijerke, starleta bi muškarcima napravila pravi raj od života.


Učesnica “Parova” Senada Nurkić je ubijeđena da bi svi njeni fanovi glasali za nju, pogotovo što bi ženama nudila besplatne silikone, a muškarcima ne bi branila švalerke.


– Silikoni moraju biti besplatni, baš kao i druge operacije koje se sad ne plaćaju. Mnogo je djevojaka koje su nesretne veličinom svojih grudi, a nemaju para da ih plate. Žene bi se osjećale jače, bolje i sigurnije, a i muškarci bi bili mnogo zadovoljniji. To bi uticalo i na natalitet, sigurno bi češće pravili djecu – rekla je Maca za “Informer”.


Prostituciju ne bi nikada legalizovala, ali bi dozvolila muškarcima da istovremeno budu sa više žena.


– Svaki macan koji u krevetu uspije da zadovolji više žena, a uz to o njima i finansijski brine, plaćao bi državi manji porez. Nije lako imati ženu i švalerku! Obje zadovoljiti, finansirati, napraviti im djecu! Pravi političari nemaju pojma. Samo seks spasava i Srbiju, i Bosnu, i region, i svijet – odlučna je Maca Diskrecija.


(Telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa))


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook