FOTO/ LUKSUZ OD 55.000 EURA

Mustafa nije cicija: Emina Jahović zanijemila kad je vidjela šta joj je muž kupio za rođendan...

Showbizz20.04.16, 15:23h

Mustafa nije cicija: Emina Jahović zanijemila kad je vidjela šta joj je muž kupio za rođendan...
Emina je uz osmijeh prepričavala kako ju je Mustafa iznenadio za rođendan i da se zamalo rasplakala kada je vidjela šta joj je kupio


Turski pjevač Mustafa Sandal nije žalio para kada je kupovao rođendanski poklon za svoju suprugu Eminu Jahović, a ona ne propušta priliku da se pohvali skupocjenim satom optočenim dijamantima, koji košta oko 55.000 eura.


Na modnoj reviji u Podgorici, svi su gledali u Eminin ručni časovnik koji je izrađen od osamnaestokaratnog zlata, i ukrašen sa čak 206 dijamanata, od kojih se 32 nalaze oko brojčanika, a 174 na narukvici.


- Emina je sve vrijeme, dok je pozirala pred foto-reporterima, okretala desnu ruku dok je davala intervjue za televiziju, tako što je naslonjena na zglob iste ruke kako bi njen sat bio u krupnom planu. Na isti način komunicirala je sa poznanicima poslije revije, dok su je oni znatiželjno ispitivali o tome gdje je kupila i koliko vrijedi njen nakit. Emina je uz osmijeh prepričavala kako ju je Mustafa iznenadio za rođendan i da se zamalo rasplakala kada je vidjela da je to sat koji je željela. Ona se pohvalila sumom novca koju je njen dragi izdvojio za ovaj skupocjen poklon, dok su svi ostali zatečeni kada su shvatili od čega je sve sastavljen i da se za njega može kupiti nekretnina – naveo je za Telegraf.rs jedan od gostiju na reviji.

 

emina-jahovic-dijamanti-sat


(Telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook