lider 'orkestra' u šeheru

Loša šetao Sarajevom i zagledao kuće: Kupuje li jednu u mahali?

Showbizz17.04.16, 18:02h

Loša šetao Sarajevom i zagledao kuće: Kupuje li jednu u mahali?
Ono što je najzanimljivije jeste podatak da je Loša šetao i razgledao sarajevske mahale, zagledao kuće, bašče i po izrazu njegovog lica kažu vidjelo se zadovoljstvo- piše Express

 

Solista i lider "Plavog orkestra" Saša Lošić Loša je incognito, bar kako smo mi mogli da saznamo, boravio u Sarajevu, gradu odakle je i krenula njegova muzička karijera. 

 

Ono što smo uspjeli saznati od građana Šehera jeste da je viđen u šetnji sa izvjesnom djevojkom. Ono što je najzanimljivije jeste podatak da je Loša šetao i razgledao sarajevske mahale, zagledao kuće, bašče i po izrazu njegovog lica kažu vidjelo se zadovoljstvo - piše Express.

 

Samim tim dalo bi se zaključiti kako Loša želi kupiti kuću u rodnom gradu, no da li će do toga doći, vidjećemo. Neosporno je da kako je stariji sve više ga srce vuče ka rodnom gradu, a da li je konačno prelomio i odlučio se vratiti kući saznat ćemo vrlo skoro.  

 

Išao je, kažu, u pravcu Vratnika da li nekom od svojih muzičkih poznanika, no kako smo čuli nije viđen u kafiću članova njegovog benda Ćeremida. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook