Priuštite sebi ekstazu

Uz ova četiri magična koraka vrući orgazam je zagarantovan!

DEPO PLUS15.04.16, 21:01h

Uz ova četiri magična koraka vrući orgazam je zagarantovan!
Bez obzira na to je li on tihi tip ili od puno riječi, dobro pogledajte njegov izraz lica dok se topi u valovima strasti i podsjetite se na to da ste upravo vi zaslužni za to


Ne treba žena baš svaki put doživjeti vrhunac da bi uživala u seksu, ali većina bi ga htjela doživljavati češće. Ova četiri savjeta mogla bi vam pomoći da doživite pravu ekstazu.


1. Razmislite o tome što sve činite za njegov užitak. Bez obzira na to je li on tihi tip ili od puno riječi, dobro pogledajte njegov izraz lica dok se topi u valovima strasti i podsjetite se na to da ste upravo vi zaslužni za to. Ta činjenica bi vas mogla istog trenutka lansirati do orgazma.

 

2. Ne bojte se iznijeti svoje kinky želje. Seksualni fetiši su itekako feministički. Ako volite da vas se u krevetu naziva kujom, to ne znači da ćete htjeti da vam se tako obraća i u vrijeme 
ručka.

 

3. Mnoge žene tvrde da je seks bolji ako, khm, koriste neke preparate koji pojačavaju seksualnu želju i libido. Ne brinite se, sasvim su legalni i mogu se nabaviti u ljekarnama sa ili bez recepta, a postoje i prirodni pripravci.

 

4. Radite vježbe joge za vaginu! Osjetite kako vam struji energija dok duboko dišete i u mislima je usmjerite u cijelo područje zdjelice. Možda zvuči banalno, ali, vjerujte nam na riječ, ima efekt kao prirodna Viagra. Isprobano!

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook