Nakon incidenta na Vlašiću

Oglasila se i Dalal: Ko nema grijeha, neka prvi baci kamen...

Showbizz15.04.16, 15:50h

Oglasila se i Dalal: Ko nema grijeha, neka prvi baci kamen...
Svi mi smo dali sebe za "Ljubav" koju mnogi nikad neće osjetiti, i samo mi znamo kroz šta smo prošli da bi 10. maja Evropi predstavili tu "Ljubav" u ime svih Bosanaca i Hercegovaca- napisala je u svom Facebook statusu Dalal Midhat Talakić

 

Nakon incidenta na Vlašiću u kojem su učestvovali naši predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, na svom Facebook profilu oglasila se i Dalal Midhat Talakić.
Njenu poruku objavljujemo u cijelosti:

 

"Hvala svim dobronamjernim ljudima na podršci, i na mnogobrojnim pozivima i upitima na koje ne mogu stići odgovoriti. Hvala i medijima koji se interesuju za moje, naše zdravlje. Neću vam pričati o težini projekta Eurosong kada imate ogroman budžet i tim ljudi, podršku države i njenih stanovnika. Samo zamislite koliko je težak kada nemate sve navedeno.

 

Svi mi smo dali sebe za "Ljubav" koju mnogi nikad neće osjetiti, i samo mi znamo kroz šta smo prošli da bi 10. maja Evropi predstavili tu "Ljubav" u ime svih Bosanaca i Hercegovaca.

 

Neću komentarisati zlonamjerne komentare, medijske natpise i pokušaj potpunog srozavanja našeg kredibiliteta u evropskim krugovima.

 

Mnogi su poželjeli da projekat propadne i da mi ne nastupimo. Na njihovu žalost, "Ljubav" je i dalje tu.

 

Molim vas da poštujete moj mir, mnogi od vas znaju šta sam sve izgubila u protekle dvije godine, budite uz nas ako to želite i možete. Ako ne želite, ne budite zli, jer zlo se vraća kao bumerang.

 

Svi koji poznaju čovjeka koji je napisao ovu pjesmu, koji je sebe dao za ovaj projekat, znaju da on nije ništa od onoga što mu se želi pripisati.

 

A onaj ko nema grijeha neka prvi baci kamen..."

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook