Foto / Ljubav na prvi pogled

Romantični Seyo Boy staje na ludi kamen: Alisi poslao kolač, pa je zaručio

Showbizz15.04.16, 12:54h

Romantični Seyo Boy staje na ludi kamen: Alisi poslao kolač, pa je zaručio
Iako su mnogi mislili da je to marketinški trik te da je samo zbog javnosti pjevač napravio ''frku'' oko nove djevojke, brzo ih je sve demantirao

 

Prije dva mjeseca objavljeno je ko je djevojka Seje Boya s kojom se planira vjenčati.

 

U jednom sarajevskom restoranu u kojem je Alisa slavila rođendan, Boy je zamolio konobara da joj on odnese kolač na sto. Tako je i bilo. I desila se ljubav na prvi pogled. Od tada se njih dvoje nikako ne rastaju.

 

Iako su mnogi mislili da je to marketinški trik te da je samo zbog javnosti pjevač napravio „frku" oko nove djevojke, brzo ih je sve demantirao. Boy je za Express otkrio kako će on i Alisa naljeto „stati na ludi kamen".

 

Pripreme za svadbu su već krenule. Ali svadbena euforija će se već u junu osjetiti u porodici Hamzić. Naime, tada se, kako se saznaje, udaje pjevačeva sestra, a brzo nakon što dobiju zeta dolazi i snaha. Sejo nam je otkrio da će se svadba održati u istom restoranu u kojem je i upoznao Alisu, ženu svog života.

 

- Još nismo odredili tačan datum. Zapravo ne znam koji će to mjesec biti jer ćemo se Alisa i ja prilagoditi obavezama moje rodbine koja je uglavnom u inozemstvu, pa sve organizirati onda kada su oni u BiH. Odlučili smo da to ne bude velika svadba jer vjerujte kada bi sve zvali koga bi trebali bilo bi više od 1.000 ljudi, i opet bi možda nekog nenamjerno zaboravili. Ovako, bit će to naša bliža rodbina i prijatelji - priča nam Sejo.

 

sejo-boy-alisa

 

Na pitanje da li ga poslije tako dugog momkovanja hvata trema uoči ženidbe, Sejo se slatko nasmijao.

 

- Itekako. Počinje novi život. Ali s druge strane to mi nije strano jer s Alisom već sada provodim puno vremena. Istina, kada se vjenčamo onda je to drugačije, ali pošto sam uvijek bio vezan za porodicu, volio takvu atmosferu u kući, neće mi nedostajati hodanja, lumpovanja... Godine idu, moram se uozbiljiti... A već jesam, bar tako mi kažu - kroz smijeh nastavlja Boy.

 

To što je djevojci posvetio puno vremena, ne znači da je zapostavio publiku. Sejo ovih dana vrijedno radi u svom studiju gdje završava novu pjesmu pod nazivom „Lom". Već je na svom profilu na Facebooku najavio kako privodi kraju pjesmu za koju je siguran da će bez velike reklame u medijima za kratko vrijeme, kao što je to bio slučaj sa „Kida, kida", zabilježiti višemilionske preglede.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook