Slavlje večeras na Ilidži

Loše vijesti: Otkriveno zašto Šaban Šaulić ne dolazi na svadbu Merime Džeko

Showbizz12.04.16, 17:58h

Loše vijesti: Otkriveno zašto Šaban Šaulić ne dolazi na svadbu Merime Džeko
Datum vjenčanja su prilagodili Edinu Džeki! Slavni fudbaler je sinoć (11. 4.) nakon odigrane utakmice u italijanskoj prijestolnici odmah spakirao kofere i pravac Sarajevo kako bi prisustvovao svadbi svoje jedine sestre

 

Večeras (12. 04.) u sarajevskom naselju Ilidža u restoranu „Prava priča“ po drugi put sudbonosno "DA" izgovorit će Merima Džeko, sestra našeg Dijamanta Edina Džeke.

 

Kako smo već pisali, lijepoj Sarajki očito godi sandžački mentalitet jer je i njen zaručnik Emir Đerekat upravo iz tih krajeva, tačnije iz Novog Pazara, dok je bivši, Mirza Šoljanin iz Sjenice.

 

Merima je u drugom stanju, a kako nam je otkrio izvor, mladoj se itekako nazire stomak.

 

Datum vjenčanja su prilagodili Edinu Džeki! Slavni fudbaler je sinoć (11. 4.) nakon odigrane utakmice u italijanskoj prijestolnici odmah spakirao kofere i pravac Sarajevo kako bi prisustvovao svadbi svoje jedine sestre.

 

Edin je došao s svojom Amrom jutros privatnim avionom, a sutra ujutru do 10 sati mora biti u Rimu.

 

Iako je prvobitno planirano da mladence i zvanice na svadbi uveseljava kralj folk muzike Šaban Šaulić, od toga nema ništa.

 

Naime, Šaban zbog zdravstvenih razloga neće doći u Sarajevo, a kako se priča u toliko je lošem stanju da će hitno otputovati u Italiju kako bi mu ugradili stent. 

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook