Buran aprilski horoskop

Venera 'podivljala', donosi vrele strasti, ali i odbijanja: Koji će znakovi u krevet, a koji na ratnu nogu?

Lifestyle05.04.16, 12:16h

Venera 'podivljala', donosi vrele strasti, ali i odbijanja: Koji će znakovi u krevet, a koji na ratnu nogu?
Venera, planet koji najjače utječe na romantične odnose, boravit će u znaku Ovna od 5. do 29. aprila

 

Venera je ušla u Ovna i to je dobra vijest za mnoge znakove zodijaka - Sunce i planet ljubavi unijet će strast u njihove ljubavne odnose.
 

Venera, planet koji najjače utječe na romantične odnose, boravit će u znaku Ovna od 5. do 29. aprila. To je sretna vijest za Ovnove, Lavove, Strijelce, Blizance i Vodenjake dok će Rakovi, Jarci i Vage natrčavati na teško osvojive ili neprikladne partnere.

 

Najžešće će emocije vladati do 20. aprila, kad će se uz Veneru u Ovnu nalaziti i Sunce. U tom će razdoblju ljubavni život biti obilježen živošću i energičnošću.

 

Nježnost i romantika ustuknut će pred strašću i tjelesnim dodirom. Spontanost će biti djelotvornija od planiranja, a prizemni tipovi nabijeni spolnim hormonima potisnut će intelektualce u drugi plan.

 

Sve ili ništa

 

Udvarači će postati nestrpljiviji i neposredniji pa će igrati na sve ili ništa. U pokušaju zavođenja bit će bučni, nametljivi i skloni velikim (pa i vulgarnim) riječima.

 

Takva će taktika neke dovesti do brzog seksa, a druge do jednako brzog odbijanja. Malo će tko sačuvati pribranost. Ljubavnicima će se žuriti više nego inače pa će zanemarivati rizike i zaboraviti na mjere zaštite od trudnoće i zaraze.

 

Oni koji budu odbijeni reagirat će srdito, ponekad i nasilno. Slat će uvredljive poruke, uhoditi žrtve, možda im i banuti na vrata. Ni dugotrajne veze neće biti pošteđene. Padat će optužbe za ljubomoru ili zanemarivanje, neovisno o utemeljenosti.

 

Zadnjeg dana aprila Venera će ući u Bika, u kojem će se otprije nalaziti i Sunce i Merkur. Takav će planetarni raspored uvesti ljubavne odnose u mirnije vode i otvoriti vrata sreće romanticima.

 

(Tportal, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook