PRVI PUT U HRVATSKOJ

Legendarni Poison Idea s gostima u aprilu u Zagrebu

Zabava04.04.16, 15:22h

Legendarni Poison Idea s gostima u aprilu u Zagrebu
Istu večer u AKC Attack će nastupiti i pulski bendovi Pasmaters i Sick Crap te bend Kurve iz Zagreba

 

U sklopu šestog izdanja zagrebačkog Torpediranja u klubu AKC attack u subotu, 16. aprila, nastupit će legendardni američki hardcore punk bend Poison Idea.


Nakon što su prije dvije godine otkazali turneju u sklopu koje su trebali svirati na pulskom Monteparadisu, kultni bend napokon prvi put nastupa u Hrvatskoj. 

 

Poison Idea su oformljeni davne 1980. u Portlandu, u američkoj državi Oregon. Snimili su kultna izdanja žanra među kojima se svakako ističu 1986 Kings of Punk (1986), 
War All the Time iz 1987. te mFeel the Darkness iz 1990.

 

 

Nastali pod utjecajima legendarnog Black Flaga, Dischargea i Germsa, tokom godina će se i sami isprofilirati u utjecajan bend kojeg su kao uzore navodili svjetski poznati sastavi kao što su  Nirvana, Turbonegro, Eyehategod, Pantera, Napalm Death, Machine Head...

 

Trenutno, bend čini Jerry A na vokalu, Eric 'Vegetable' Olson i Brandon Bentley na gitarama, Chris "Spider" Carey na basu te  Mickey Widmer na bubnjevima. Od sedam objavljenih studijskih albuma, posljednje izdanje "Confuse & Conquer" izdali su prošle godine za etiketu Southern Lord Records.


Istu večer u AKC Attack će nastupiti i pulski bendovi Pasmaters i Sick Crap te bend Kurve iz Zagreba.

 

 

Ulaznice u pretprodaji koštaju 75 kuna, a na dan koncerta će biti 90 kuna, saopćili su organizatori.

 

(DEPO/BLIN/em)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook