KO JE UBIO FOLK PJEVAČICU?

Novi detalji stravične tragedije u Srbiji: Pored Jeleninog tijela pronađeni odjeća i mobitel, suprug ispitan na poligrafu

Showbizz03.04.16, 19:53h

Novi detalji stravične tragedije u Srbiji: Pored Jeleninog tijela pronađeni odjeća i mobitel, suprug ispitan na poligrafu
Jelena Krsmanović, udata Marjanović, nestala je juče oko 15 časova u Borči kod divljeg naselja Crvenka. Ona je poznata kao pjevačica Granda, Jelena Jeca Krsmanović

 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je pronađeno tijelo pevačice J.K. (33) koja je nestala u subotu.


Tijelo nestale pjevačice Jelene Krsmanović pronađeno je na Paliluli. U potrazi za njom uključen je bio veliki broj pripadnika beogradske policije, kao i psi tragači.

 

Prema nezvaničnim informacijama, kako Kurir saznaje, na nasipu nedaleko od mjesta gde je nestala Jelena pronađene su njene patike, šnala za kosu i tragovi krvi.

 

Kako prenosi RTS, najverovatnije se radi o ubistvu, budući da su na tijelu pjevačice bile vidljive povrede nanete oštrim predmetom.

 

U tamošnjim medijima već cure i informacije o neobičnim okolnostima ubistva, pa tako Blic piše da je policija pet metara od Jeleninog tijela, uz patike, našla i njenu trenirku, kao i mobilni telefon.

 

Jelenin suprug Zoran Marjanović u popodnevnim satima, nakon ispitivanja u policijskoj stanici, podvrgnut je i testu na poligrafu, koji je, kako je potvrđeno medijima, prošao.

 

Kako se najavljuje, poligrafskom testu će nakon supruga biti podvrgnuti i još neki članovi porodice Marjanović, najvjerovatnije svekar i Zoranov sin iz prvog braka. 


Prijatelji i rodbina šokirani su onim što se dogodilo i još uvijek ne mogu da vjeruju da je Jelena ubijena.

 

- Bili su skladan par, lijepo su se slagali, zajedno su radili. Imali su i zajednički studio... Ne znamo ko je mogao da joj naudi, kažu.

 

Jelena Krsmanović, udata Marjanović, nestala je juče oko 15 časova u Borči kod divljeg naselja Crvenka. Ona je poznata kao pjevačica Granda, Jelena Jeca Krsmanović.


Jelena je bila sa mužem i kćerkicom kada je otišla da trči, i nije se više vratila.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook