iskreno o žarkoj želji

Seka Aleksić o trudnoći i vantjelesnoj oplodnji: Srce je htjelo da mi iskoči iz grudi!

Showbizz30.03.16, 09:26h

Seka Aleksić o trudnoći i vantjelesnoj oplodnji: Srce je htjelo da mi iskoči iz grudi!
Pjevačica Seka Aleksić konačno može da kaže kako je ispunila sve što joj je u životu bilo potrebno. Želja da ostane u drugom stanju nedavno joj se ostvarila, pa sada uživa u trudničkim danima

 

Folk zvijezda kaže da se sada osjeća odlično i da se raduje što će postati majka. Nakon promocije pjesme planira pauzu u karijeri.


Pjevačica Seka Aleksić konačno može da kaže kako je ispunila sve što joj je u životu bilo potrebno. Želja da ostane u drugom stanju nedavno joj se ostvarila, pa sada uživa u trudničkim danima.

 

- Znam da će zvučati kao fraza, ali to se zaista ne može opisati. Srce mi je toliko lupilo, da sam mislila da će mi iskočiti iz grudi - kaže pjevačica, otkrivajući kako je reagovala kada je saznala da je u drugom stanju.

 

Seka ne krije da se podvrgla procesu vantjelesne oplodnje i priznaje da joj tokom intervencije nije bilo svejedno.

 

- Taj proces je veoma zahtevan. Lekari su mi rekli da je sada najvažnije da mirujem, da se posvetim stvarima koje me opuštaju i, najvažnije, da se u potpunosti izolujem od stresa - rekla je Seka nedavno za magazin “Hello”.

 

Iako je godinama vodila mukotrpnu borbu da zatrudni, Seka nikada nije odustajala i vjerovala je da će ostati trudna.

 

- Verujem sada i verovaću dok sam živa. Veljko i ja nikada nismo strahovali da će nam biti uskraćena mogućnost da osetimo lepotu roditeljstva - rekla je Seka.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook