FOTO/ BUJNA PJEVAČICA JAČA OD GODINA

Pogledajte kako danas izgleda seks simbol '80-tih: Samantha Fox uskoro slavi 50. rođendan i još uvijek je bomba!

Showbizz25.03.16, 13:53h

Pogledajte kako danas izgleda seks simbol '80-tih: Samantha Fox uskoro slavi 50. rođendan i još uvijek je bomba!
Fox je popularnost stekla zahvaljujući britanskim novinama The Sun koje su objavljivale njezine fotografije početkom osamdesetih, a tri godine zaredom izabrana je za djevojku godine

 

Samantha Fox će u aprilu ove godine proslaviti 50. rođendan, ali osim te, seks simbol osamdesetih slavi još jednu obljetnicu 2016.


Naime, prije 30 godina, u julu 1986. izašao je njezin debitantski album ‘Touch Me’ što je Samantha i obilježila objavivši fotografiju na Instagramu.


Fox je popularnost stekla zahvaljujući britanskim novinama The Sun koje su objavljivale njezine fotografije početkom osamdesetih, a tri godine zaredom izabrana je za djevojku godine. Godine 2008. Sun ju je proglasio ‘naj djevojkom svih vremena’.


Samantha Fox, međutim, više nije djevojka i potpuno se promijenila. Još uvijek se objavljuju kompilacije i reizdanja njezinih hitova.

 

Što se tiče njezinog privatnog života, Fox je bila u vezama i s muškarcima i sa ženama, a 2003. godine je objavila da je zaljubljena u svoju menadžericu Myru Stratton. Odonda su bile u vezi, no Myra je preminula prošle godine nakon duge borbe s karcinomom.


Evo kako danas izgleda nekadašnja seks bomba...

 

samantha-fox-50-godina
samantha-fox-50-godina2
samantha-fox-50-godina3

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook