foto/ Nije odoljela zovu hirurgije

Je li ovo ista žena? Ovako je Ana Bekuta izgledala prije estetskog 'remonta'!

Showbizz23.03.16, 13:53h

Je li ovo ista žena?  Ovako je Ana Bekuta izgledala prije estetskog 'remonta'!
Ana Bekuta (56) zategla je kožu lica i vrata prije dvije godine, a Kurir je došao u posjed ekskluzivnim fotografijama koje je pjevačica slala svom estetskom hirurgu u Španiju prije nego što je zahvat obavljen

 

Bekuta se slikala prije hirurških intervencija i te slike poslala svom hirurgu u Španiji, koji ju je podmladio i uljepšao prije dvije godine.

 

Ana Bekuta (56) zategla je kožu lica i vrata prije dvije godine, a Kurir je došao u posed ekskluzivnim fotografijama koje je pevačica slala svom estetskom hirurgu u Španiju prije nego što je zahvat obavljen.

 

Ide redovno na botoks

 

Po njegovom savjetu, pjevačica se fotografisala bez trunke šminke, i to iz svakog ugla, da bi joj se na fotografiji jasno vidjele sve bore i izraženo crvenilo na vratu. Većina obožavalaca sjeća se Ane i iz perioda spuštenih kapaka i sa zaobljenim nosem, a skalpel joj je, po svemu sudeći, pomogao da se „proljepša“.

 

ana-bekuta-operacije

 

Podsjetimo, Bekuta je prije petnaest godina operisala nos, a na jednoj beogradskoj klinici korigovala je kapke i ubrizgavala botoks. Međutim, ozbiljniju intervenciju pjevačica je prije dvije godine odlučila da uradi u Španiji kod svjetski poznatog plastičara.

 
Da je išla na remont Bekuta krije i od najbližih prijatelja, ali fotografije do kojih smo uspjeli da dođemo odale su je - piše Kurir. 

 

bekuta-operacije


- Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvijek izgledala onako kako je željela. Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda liepo. Često odlazi na tretmane lica i tijela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom. Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vrijeme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji. Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno - priča naš dobro obavješteni izvor.

 

Tajnovita

 

On objašnjava zbog čega se Mrkina partnerka odlučila da lice radi u inostranstvu, a ne u Srbiji.


- Ana ne voli da priča šta je radila na licu i telu, a odlazak u inostranstvo joj je garantovao diskreciju. Po preporuci je došla do jednog od najboljih plastičara. Međutim, ona o tome nerado govori u javnosti - završava naš izvor.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook