Lijepa pjevačica više ne može šutjeti

Rihanna konačno progovorila o rivalitetu s Beyonce: Evo prave istine!

Showbizz20.03.16, 20:24h

Rihanna konačno progovorila o rivalitetu s Beyonce: Evo prave istine!
Priča se da se Beyonce i Rihanna ne podnose još od početaka muzičke karijere ljepotice s Barbadosa. Rihanna svoj proboj na muzičku scenu može zahvaliti Jay Z-ju, Beyoncenom suprugu...

 

Rihanna se na Instagramu pohvalila naslovnicom aprilskog broja američkog izdanja Voguea, a u intervjuu je otkrila nešto čemu se niko nije nadao.


Iako su oni, skloniji vjerovati u teroiju zavjere, Beyoncein potez s nenajavljenim spotom Formation protumačili kao izraz ljubomore i namjeru da se osujeti, Rihanna je konačno otkrila da između njih nema zle krvi, piše Hollywood Life.


“Evo o čemu se radi. Ljudi se vole naslađivati lošim stvarima, poput natjecanja, rivalstva, netrpeljivosti. Ali mene to nikada nije interesiralo. Niko ne može biti kao ja niti ja mogu biti kao netko drugi”, rekla je Rihanna.

 

rihanna-vogue


Priča se da se Beyonce i Rihanna ne podnose još od početaka muzičke karijere ljepotice s Barbadosa. Rihanna svoj proboj na muzičku scenu može zahvaliti Jay Z-ju, Beyoncenom suprugu. I baš otad datira i trač da ju je on prevario s Rihannom.


Međutim, Rihannin bivši PR otkrio je da je priča o prevari samo dobro osmišljena medijska strategija za dobivanje publiciteta koji bi mogao pogurati njen prvi singl Pon De Replay na američko tržište.

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook