foto/ Eruptirat će od strasti

Dodirni, poljubi pa gricni: Najjače erogene zone svakog muškarca, a nije 'tamo dole'...

DEPO PLUS19.03.16, 20:27h

Dodirni, poljubi pa gricni: Najjače erogene zone svakog muškarca, a nije 'tamo dole'...
Doznajte gdje je muška 'tačka vrenja' koju možete aktivirati poljupcem, dodirom i grickanjem

 

Muškarci, za razliku od žena, nemaju puno erogenih zona. No na njegovom tijelu postoje čarobne tačke strasti, a niti jedan se ne nalazi ispod razine struka. Doznajte gdje je muška 'tačka vrenja' koju možete aktivirati poljupcem, dodirom i grickanjem


 Osim bradavice, pupka, prepona i, naravno muškog ponosa, na tijelu muškarca postoje tačke koje mogu izazvati erupciju strasti.


Riječ je o njegovom vratu koji skriva najjače erogene zone i koji, ako se dotakne, poljubi ili pak gricne na pravi način muškarca može u trenu uzbuditi.

 

muskarac-erogene-zone-2

 

1. Za poljupce


Želite li isprobati najstariji trik koji doista pali, 'napadnite' njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije području ispod uha.
Poljupci na ovom djelu vrlo su strastveni i zavodljivi te se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

 

2. Za dodire


Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tijela ženama predstavlja pravi užitak. No, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno da djelu vrata. Želite li isprobati ovaj trik upotrijebite maštu i lagano krenite u akciju.

 

Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vršcima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od zatiljka prema dolje. Ovaj nježan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinira s prvo tačkom.

 

3. Za grickanje


Nježno grickanje vrlo je strastven čin koji, u žaru seksualnog odnosa spontano ili ciljano koriste mnogi. No nježni ugrizi čine čuda na vratu muškarca i zato isprobajte ovu staru dobru tehniku uzburkavanja strasti.

 

Krenite s tačkom 2., potom pređite na tačku 1., a za veliko finale iskoristite zubiće. Završetak vrata i dio ramena nježno uhvatite zubima te primit kožu te toliko da on to osjeti. Užitak koji pruža ovaj na oko beznačajan trik za muškarca je neopisiv.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook