VIDEO/ SUKOB ČELNIH LJUDI FK SLOBODA I FK SARAJEVO

Husić nasrnuo na Selimovića: 'Šta se praviš pametan, j.... te u usta, rekao si donijeti 20 hiljada KM od premija?

Sport09.03.16, 18:26h

Husić nasrnuo na Selimovića: 'Šta se praviš pametan, j.... te u usta, rekao si donijeti 20 hiljada KM od premija?
Pored sukoba navijača danas je na stadionu Tušanj došlo do još jednog incidenta. Naime, predsjednik FK Sloboda Azmir Husić danas je uz psovke i naguravanje nasrnuo na direktora FK Sarajevo Dinu Selimovića. Pogledajte video...

 

Na ulazu u svečanu ložu na stadionu Tušanj u Tuzli došlo je do incidenta kad je predsjednik Slobode Azmir Husić nasrnuo na direktora FK Sarajevo, Dinu Selimovića, što se odigralo nakon okončanja susreta Sloboda - Sarajevo, na kojem je zabilježen i sukob navijača dvaju klubova, a snimak je objavljen na portalu Radio Sarajevo.

 

 

Podsjećamo, prvi susret Kupa BiH odigran je na Tušnju, a okončan je rezultatom 2:1 u korist domaćih. 

 

U pauzi između dva poluvremena prve utakmice četvrtfinala nogometnog Kupa BiH između Slobode i Sarajeva u Tuzli došlo je i do navijačkih nereda.
 

Naime, navijači Sarajeva preskočili su ogradu i krenuli prema navijačima domaćeg tima. Došlo  je do kratkotrajnog obračuna, a "zaraćene strane" razdvojili su pripadnici specijalne policije. Odmah potom ispražnjena je tribina s navijačima gostujućeg tima, koji su otpraćeni do autobusa i upućeni prema Sarajevu.
 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook