VIDEO/ JE LI OVO PRAVI IZBOR?

Ona predstavlja Srbiju na Eurosongu! A preziva se... VUČIĆ!

Showbizz04.03.16, 16:25h

Ona predstavlja Srbiju na  Eurosongu! A preziva se... VUČIĆ!
Mlada pjevačica Sanja Vučić nastupaće na 61. 'Pesmi Evrovizije' u Švedskoj, i na engleskom će izvoditi pesmu 'Sklonište' čija je tema je borba protiv nasilja nad ženama. Pjesmu je napisala Ivana Negativ, a Sanja dolazi iz Kruševca i peva u grupi 'ZAA'

 

Za nekoliko meseci u Švedskoj održaće se 61. po redu “Evrosong“, u kome će učestvovati i Srbija. Kako Telegraf nezvanično saznaje, našu zemlju će predstavljati mlada pjevačica Sanja Vučić, koja je izabrana od strane Ivane Peters iz grupe “Negativ” i RTS-a. Sanja dolazi iz Kruševca i pjeva u grupi “ZAA”, bendu koji iza sebe ima više od 200 nastupa u gradovima širom bivše Jugoslavije i koji ima tri studijska albuma.

 


 

Kako saznaje Telegraf, pesmu koju će Sanja pjevati na “Evroviziji” biće na engleskom jeziku, a ovu kompoziciju napisala je upravo bivša članica “Tap 011″.

 

– Na najvećem evropskom muzičkom takmičenju Srbiju je prvobitno trebalo da predstavlja Ivana Negativ, ali je ona zbog učešća u takmičenju “Tvoje lice zvuči poznato” morala da odustane, kaže izvor Telegrafa, blizak organizatorima “Evrosonga”, i dodaje:

 

– Kada su Petersova i ljudi iz RTS-a čuli kako Sanja pjeva, oduševili su se i uzeli je namjerno zbog toga što nije previše eksponirana i poznata široj javnosti. Ono što je još interesantno jeste da se ova pjevačica preziva Vučić, ali da nije u srodstvu s premijerom Srbije, navodi izvor Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

 

Pogledajte kako je Sanja otpevala pesmu “Želje”:

 

Tema srpske evrovizijske pesme koja se radno zove “Sklonište” je borba protiv nasilja nad ženama, a pjesma će široj javnosti zvanično biti predstavljena u naredni četvrtak, 10. marta na RTS-u. I tekst i muziku je pisala Ivana Negativ.

 

Pogledajte kako je Sanja otpevala pesmu “Unconditional Love”:

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook