LABUĐE JEZERO 4. MARTA U ZETRI

Šta je zabranjeno tokom carskog spektakla u Sarajevu: Molimo vas da se pridržavate ovih pravila

Kultura03.03.16, 11:39h

Šta je zabranjeno tokom carskog spektakla u Sarajevu: Molimo vas da se pridržavate ovih pravila
Kako bismo svi maksimalno uživali u magičnoj večeri u Zetri, organizator donosi tehničke detalje koji će nam olakšati kretanje i ukoliko ih se budemo pridržavali, omogućiti da provedemo savršeno veče

 

Ostao je još samo jedan dan do balaletnog spektakla LABUĐE JEZERO u izvedbi plesnog ansambla Carskog ruskog baleta u sarajevskoj Zetri!

 

Najpoznatiji bijeli balet koji je komponovao P. I. Tchaikovsky, u izvedbi najpoznatijeg svjetskog plesnog ansambla i ovoga puta će biti izveden u rasprodanoj dvorani Zetre. Kako bismo svi maksimalno uživali u magičnoj večeri u Zetri, donosimo vam tehničke detalje koji će nam olakšati kretanje i, ukoliko ih se budemo pridržavali, omogućiti da provedemo savršeno veče.

 

- Organizatori su u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i angažovanom zaštitarskom agencijom precizno i detaljno isplanirali obezbjeđenje. Ulazi se otvaraju od 19.00. Pozivamo publiku da dođe na vrijeme kako bismo izbjegli gužve i kako bi predstava počela na vrijeme – 20.00.

 

- Molimo vas da do početka predstave sačuvate svoje ulaznice radi pronalaženja mjesta. Obzirom da su mjesta numerisana biće angažovan određeni broj hostesa koje će asistirati posjetiocima u lakšem pronalaženju mjesta.

 

- Bez obzira što se radi o velikoj dvorani važiće sva uobičajena pravila teatra.

 

- Zabranjeno je svako ometanje predstave, a posebno se to odnosi na korištenje bliceva i mobitela, stoga vas ljubazno molimo da vaše mobilne aparate isključite po ulasku u dvoranu.

 

- U dvorani će biti zabranjeno snimanje profesionalnom foto i video opremom pa je tako i njeno unošenje zabranjeno. 

 

- Parking nije u nadležnosti organizatora predstave već Olimpijske dvorane Zetra i biće otvoren za posjetioce uz naplatu.

 

Pratite nas i na službenom Facebook eventu.

(DEPO/BLIN/em)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook