Foto / Modni događaj godine

Ko je briljirao, a ko zabrljao: Ovo su najbolje i najgore haljine s dodjele Oscara 2016.

Showbizz29.02.16, 09:20h

Ko je briljirao, a ko zabrljao: Ovo su najbolje i najgore haljine s dodjele Oscara 2016.
Sinoć je održan najvažniji event u godišnjem rasporedu svakog glumca - dodjela prestižne nagrade Oscar

 

Svojim čarobnim toaletama iskazale su se mnoge slavne dame, no uloge su se malo promijenile pa su tako Jennifer Lawrence i Sofia Vergara, poznate po odličnom stilu, izabrala poprilično neupečatljive haljine i dopustile novim nadama crvenog tepiha da zablistaju, prenosi Index.hr.

 

Među najbolje obučenim ženama bila je ekscentrična Lady Gaga koja je izabrala odličnu kreaciju svoj prijatelja Brandona Maxwella i izgledala poput prave dive, dok je lijepa Margot Robbie izgledala poput sexy ženske verzije kipića Oscar, u haljini Toma Forda.

 

Uvijek odlična Cate Blanchett izgledala je fantastično u zeleno-plavoj haljini s potpisom Armani Prive, a dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu, Brie Larson, napravila je odličan izbor izabravši denver plavu haljinu branda Gucci.

 

Trudna Chrissy Teigen ponovno je briljirala u fantastičnoj haljini Marchesa.

 

oscar-2016-haljine

 

Istaknule su se i Charlize Theron i Olivia Wilde, u zanosnim toaletama s dubokim dekolteima, a puno pohvala dobila je i Julianne Moore za crnu haljinu s potpisom Chanel.

 

Među najgore obučenima, bila je Heidi Klum koja je ponovno izabrala haljinu koja izgleda kao da će se svaki čas raspasti, a inače odlična Kerry Washington odlučila se za crno-bijelu haljinu Versace koja joj baš i nije laskala.

 

Nisu se iskazale ni Rachel McAdams u tamnozelenoj jednostavnoj haljini, ni Isla Fisher u bljedunjavoj cvjetnoj haljini.

 

Najviše nas je razočarala Kate Winslet koja je na crveni tepih stigla sa zvijezdom večeri Leonardom DiCaprijem odjevena u bezličnu, dosadnu haljinu koja je na kamerama imala čudan sjaj.

 

Pogledajte OVDJE ko je šta obukao i pronađite svoje favorite!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook