VIDEO/ KAKVA BOMBA

Ona ima 46 godina, izgleda apsolutno savršeno i o njenim scenama u grudnjaku svi pričaju

Showbizz03.02.16, 15:19h

Ona ima 46 godina, izgleda apsolutno savršeno i o njenim scenama u grudnjaku svi pričaju
Jennifer Lopez glavna je glumica i producentica NBC-jeve policijske drame 'Shades of Blue', a njena uloga detektivke Harlee Santos izazvala je popriličnu pomutnju

 

Seksepilna 46-godišnjakinja za potrebe uloge skinula je svoj prepoznatljivi staromodni sako i košulju te odglumila nekoliko scena u grudnjaku, što je bilo dovoljno da zapali društvene mreže.

 

Pogled na njene grudi u push-up grudnjaku te već poznate trbušnjake gledateljima je bio melem za oči i razlog da nastave pratiti seriju koja zasad ima samo četiri emitirane epizode. Nastavi li Jennifer ovim tempom, serija će definitivno postati hit.

 

jenniferlopez-screen-030220162

 

Dramska serija vrti se oko policajke Harlee, koja mora birati između toga da učini pravu stvar ili ostane vjerna korumpiranim kolegama. Jennifer je nedavno izjavila da uživa u snimanju ove serije.

 

"Rad na setu razlikuje se od dana do dana, ali prilično je teško. Kroz sezonu ćete vidjeti da Harlee stvarno prolazi kroz svašta. To zbilja utječe na čovjeka, snimanje dramske serije od sat vremena vjerojatno je najteži posao u showbusinessu. Jako je zahtjevno, posebno u ovakvim emisijama koje su emocionalni vrtuljak", rekla je prije nekoliko tjedana.

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook