NEMOJTE POSLIJE DA SE KAJETE

Ovo su stvari koje naprosto morate isprobati prije nego navršite 30-u

Lifestyle02.02.16, 11:04h

 Ovo su stvari koje naprosto morate isprobati prije nego navršite 30-u
Evo popisa što biste trebali isprobati napraviti prije nego na torti ugasite 30 rođendanskih svjećica


Biti nudisti na plaži, skakati s padobranom, tulumariti nekoliko dana uzastopce, upisati drugi fakultet ili proputovati Europu?


Jeste li napravili nešto od spomenutog do svog 30. rođendana? 

 

Ako se u ovom kratkom nabrajanju niste našli, evo popisa što biste trebali isprobati napraviti prije nego na torti ugasite 30 rođendanskih svjećica. 

 

Postanite stručnjak

Dvadesete godine su one u kojima biste trebali "izbrusiti" svoja znanja i vještine. Nikada nije kasno da naučite nešto novo, ali ako važno je do tada znati što možete/želite raditi u svom životu. Nemojte biti "majstori za sve". 

 

Naučite prihvatiti odbijanja

Kada vas netko odbije, to nije nimalo ugodno. Ali je svakako dio života. Naučite se nositi s tim jer će ih u budućnosti vjerojatno biti još, a ako ste se već naučili nositi s tim, svakako ćete se manje živcirati. 

 

Vodite dnevnik uspjeha

Zapisujte sve što ste postigli. Imati sve svoje uspjehe, bez obzira iz kojeg područja, na jednom mjestu, dat će vam kompletniji sliku onoga što ste dosada već postigli i "koliko vrijedite". Lakše ćete i detektirati nove ciljeve i uvijedti što ste napravili ili radite krivo dok pokušavate postići neki cilj. 

 

Pošaljite mail nekome kome se divite

Zašto ne? Vjerojatno ste zakolutali očima na ovo, ali kada uđete u, primjerice, 40-te, ta će vam se ideja činiti još dalja. Sada je vrijeme da se odvažite i budete i ugodno iznenađeni kada dobijete povratnu poruku vašeg idola. 

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook