Eksplozivno u krevetu

Oslobodite zvijer u njemu: Seksi potezi kojima se ne nada, ali koji će mu se urezati u pamćenje

DEPO PLUS30.01.16, 17:19h

Oslobodite zvijer u njemu: Seksi potezi kojima se ne nada, ali koji će mu se urezati u pamćenje
Oslobodite zvijer koja se skriva u njemu uz provjerene seksi trikove...

 


1. Dobar pogled. Frajeri uživaju u pogledu na vaše tijelo tijekom seksa pa su obožavani doggy i poza u kojoj ste vi gore, bilo okrenuti licem ili leđima vrlo vjerojatno pri samom vrhu popularnosti gotovo svakog frajera. Još ako se pritom senzualno dodirujete, njegovom uzbuđenju neće biti kraja.

 

2. Prljavi ples. Budući da frajere, kako smo prethodno spomenuli, najviše pale vizualni podražaji, pogled na seksi ples, samo za njegove oči dovest će ga do ludila dok kažete seks. Uvježbajte seksi koreografiju sami, pred ogledalom, kako biste mu priuštili vrhunsku izvedbu. 

 

3. Snažan stisak. Snažno stiskanje njegovog penisa vaginom za vrijeme penetracije frajera može u trenu dovesti do orgazma. Kako biste mu priuštili što snažnije zadovoljstvo, vježbajte Kegelove mišiće kad god se sjetite.

 

4. Odraz u ogledalu. Ne samo da frajere pali pogled na vaše tijelo tijekom seksa, već ih pali i pogled na vlastito tijelo u akciji, kako god građeni bili. Stoga je seks pred velikim ogledalom koje će im priuštiti savršen pogled pun pogodak!

 

5. Samozadovoljavanje. Ako mislite kako će vaš frajer biti neugodno iznenađen, zatečen ili uvrijeđen kada vas vidi kako se zadovoljavate, gadno se varate. Pogled na vas kako se samozadovoljavate razbudit će onu seksi, zločestu voajersku notu koja drijema u svakom od nas.

 

6. Oralni seks iznenađenja. Na oralni seks biste trebali gledati kao na čokoladu - koliko god fina bila, najbolje je u njoj uživati povremeno. Iznenadite ga oralnim seksom kada to najmanje očekuje i budite sigurni da će mu se to urezati zauvijek u pamćenje.

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook