Težak period za pjevačicu

Selma Bajrami: Preživjela sam psihofizičku torturu i razna poniženja - sina ne želim ugroziti!

Showbizz27.01.16, 11:23h

Selma Bajrami: Preživjela sam psihofizičku torturu i razna poniženja - sina ne želim ugroziti!
Nakon nedavne operacije koju je imala na jednoj klinici u Beču, najpoznatija bh. pjevačica Selma Bajrami se uspješno oporavlja. Polako se vraća nastupima, a vrijeme uglavnom provodi sa sinom Darisom- piše Express

 

Sporazumni razvod


Zdravlje joj je kaže sada odlično i nikada nije bilo ugroženo. Nastupa ima, a već od februara kreće intenzivnije sa koncertima. Priprema i jedan duet, ali još uvijek ne želi otkrivati detalje, to će, dodaje ona, biti jedno veliko iznenađenje. 


Selma još nije zakonito okončala brak sa Mujom Musićem. Nedavno je otkrila kako je riješila da se razvede zbog fizičke i psihičke torture koju je trpjela. Sada tvrdi i da je Mujo ucjenjuje jer traži 100.000 eura za sporazumni razvod. 

 

- Preživjela sam kako fizičku, tako i psihičku torturu i raznorazna poniženja. Teške uvrede je nastavio da koristi i tokom procesa samog razvoda. Najviše me boli što mi se sveti preko sina Darisa. On ima pravo da ga viđa dva puta u mjesecu, ali često ga zadrži duže kod sebe i vrati tek trećeg dana - otkriva pjevačica.

 

Željno iščekuje da se završi brakorazvodna parnica. 


- Što se tiče razvoda i mog bivšeg muža, ne želim da komentiram zbog procesa koji će se održati u februaru i nadam se zbog dobrobiti našeg djeteta i nas oboje, okončati. Žao mi je što ponekad mediji izvrću stvari, čak i one koje nikada nisam izjavila. Nažalost, koliko god imam fanova koji me vole, ima i onih koji me mrze. Tako, vjerujem, i moj bivši muž ima neprijatelja i odatle, eto pretpostavljam, dolaze raznorazni natpisi u novinama. Nikada ni čim ne bih ugrozila naše dijete, niti dovela u pitanje sudski proces za koji je nadam se došao do kraja puta. Zato molim ovim putem sve medije da imaju razumijevanja do procesa, a doći će vrijeme kad ćemo moći javno o svemu govoriti - rekla je za "Express" Selma koju čeka ročište 11. februara.

 

selma-bajrami-sin-daris-censored


Nekoliko poziva


Kako nezvanično saznajemo, a to Selma nije željela komentirati, i posljednjih dana poslije brojnih naslovna u novinama i portalima, navodno je imala još nekoliko poziva od strane još uvijek zakonitog supruga koji ju je provocirao, prijetio...


- Ništa više ne želim za medije govoriti dok se ne završi brakorazvodna parnica. Razumite me. Može mi bez razloga napraviti još veći problem. Dok sud ne završi svoj dio posla ništa ne želim komentirati - rekla je Bajrami za „Express" ne želeći komentirati ni da li Mujo traži novac od nje samo da se razvede od nje ili se iza toga krije još nešto?!


Zbog stanja u Turskoj, stala s projektima


Što se tiče saradnje sa turskim glumcem, Selma kaže da ima dosta toga u planu. 


- Što se tiče Turske i daljeg rada, imam puno toga u planu, ali sam trenutno stala sa projektima zbog trenutnog dešavanja u toj zemlji - rekla nam je pjevačica. 

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook