Video / Za veći užitak

Žene širom svijeta poludjele za ovom spravicom koja garantuje bolji seks

DEPO PLUS23.01.16, 18:32h

Žene širom svijeta poludjele za ovom spravicom koja garantuje bolji seks
Kako poboljšati seksualni život, pitanje je s kojim se susreće velik broj žena i muškaraca, posebno onih koji se nalaze u dugim vezama. Čini se da Njujorčanke imaju odgovor

 

Nakon što je rodila sina, 31-godišnja Sarah koja inače radi u agenciji za odnose s javnošću, nije imala problema sa svojim tijelom. Kaže da je vrlo brzo izgubila kilograme, no u krevetu situacija nije bila ni blizu kao prije.
 

Kako piše New York Post, njezin seksualni život danas je bolji nego prije poroda, a ona kaže da sve može zahvaliti jednoj spravici - Elvie.
 

Radi se o pet centimetara dugačkoj napravi koja jača mišiće zdjelice i otkako je ušla u širu prodaju prošle jeseni, Njujorčanke su navodno poludjele za njom. Nakon što se umetne, pomoću mišića zdjelice sprava se steže, a povežete li je Bluetoothom s odgovarajućom aplikacijom na mobitelu, ‘napredak’ svojih mišića možete pratiti na zaslonu pametnog telefona. Sa samo pet minuta vježbe dnevno proizvođači Elvie tvrde da ojačat ćete mišiće zdjelice, bolje kontrolirati mjehur i time si osigurati bolji seks.
 

Istu je stvar potvrdila i Tara Gordon, instruktorica pilatesa, koja Elvie preporuča i svojim klijenticama.
 

Elvie nije pretjerano jeftin, stoji 199 dolara, no navodno ga koriste i mnoge poznate osobe. Barem tako tvrdi Tania Boler, jedna od idejnih začetnica.
 

U pozadini ideje zapravo stoje takozvane Kegelove vježbe koje su poznate po tome da jačaju mišiće oko genitalija, a time i osiguravaju intenzivnije orgazme.Osim što se time jačaju i pokreću mišići, povećava se i prokrvljenost što rezultira jačim uzbuđenjem.
 

Najzabavniji opis ove spravice dala je 27-godišnja Julia Edwards, spisateljica, koja je rekla: ‘Ovo je videoigra za vašu vaginu. Zabavno je.’
 

Želite li saznati više o ovoj spravi, posjetite njihovu službenu stranicu, Facebook ili Instagram.

 

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook