Foto/ Folk pjevač ga uporno odbija

Sin Miroslava Ilića očajnički želi da upozna oca: 'Bit će mu teško ako on ne pristane na susret...'

Showbizz12.01.16, 11:50h

Sin Miroslava Ilića očajnički želi da upozna oca: 'Bit će mu teško ako on ne pristane na susret...'
Vanbračni sin Miroslava Ilića, tridesetogodišnji Devin Antonović, krajem sedmice će iz Njujorka doputovati u Beograd s majkom Mirjanom kako bi pokušao da se upozna sa svojim ocem

 

Kako Kurir saznaje, pjevačev sin se veoma potresao zbog smrti dede Živote Ilića, pa je i želja da mu ode na grob ubrzala njegov dolazak u Srbiju. 

 

Devin je svestan kakav stav prema njemu ima Miroslav i da će mu biti teško da se sretne s njim. Ali od toga ne odustaje jer želi da upozna oca, koji ga je video poslednji put kad je imao 18 meseci. On bi bio najsrećniji kad bi Miroslav pristao na taj susret. Takođe planira i da ode u Mrčajevce kako bi dedi na grobu zapalio sveću”, rekao je izvor za ovaj list. 

 

devin-antonovic

 

Devin je pokušao da se vidi sa ocem 2008. godine, ali mu to tada nije pošlo za rukom. Miroslav nije htio ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg navodno tvrdi da nije njegov. 

 

miroslav-ilic-mira-antonovic

 

“Dete je raslo, a Miroslav se javljao sve ređe i na kraju je prestao da zove. Poslednji put je video sina kad je imao 18 meseci. Našli smo se u ‘Interkontinentalu’. Kupio je zlatni lančić s krstićem i stavio ga detetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom detetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je ‘pušten iz zatvora’. Nije više zvao” ispričala je nedavno Mirjana u svojoj ispovijesti.

 

(B92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook