Ljuta na nesuđenog zeta

Progovorila sestra Severine Vučković: Gdje je zaista 'puklo' između Sevke i Milana Popovića?

Showbizz09.01.16, 13:58h

Progovorila sestra Severine Vučković: Gdje je zaista 'puklo' između Sevke i Milana Popovića?
Novinarka Marijana Vučković, sestra pjevačice Severine Kojić, odlučila je da u prvom intervju za srpske medije 'dušu otvori' za Alo.rs

 


Ona oštro demantuje navode jednog tabloida u kojem su joj nedavno pripisane izjave da biznismen Milan Popović nagovara dijete da Severini kaže: „Mama, ti si ružna i zla, a ti i Igor niste dobri“, iako o njemu više nema lijepo mišljenje.


Također otkriva i da su tačne priče da joj Milan zabranjuje da viđa sestrića i da joj nije dozvolio da mu 2014. godine uruči paketiće za pravoslavni i katolički Božić.

 

- To ste mogli čuti od mojih prijatelja. Nema tu šta da se kaže više od moje patnje, jer sam uskraćena kao tetka da bar ponekad vidim Aleksandra kad je u Beogradu kod tate. Mi, tetke, nismo zaštićene i obuhvaćene zakonom. Kome ja da se potužim na Milana Popovića? Koji bi sud moju žalbu usvojio? Na moju poruku da Aleksandru donesem poklone za oba Bozića nije mi odgovorio. Zašto je takav ne znam, jer nikad nismo bili u lošim odnosima.

 

- Kakvo mišljenje imate o Milanu Popoviću sada?


- O Milanu Popoviću sam imala dobro mišljenje dok nije izgubio mušku hrabrost i prestao da stoji uz moju sestru ne želeći da sa njom i njihovim djetetom podijeli život u ljubavi i lijepim trenucima pored njih. Sad sam zaista razočarana svim njegovim postupcima da moju sestru, a majku njegovog deteta, prikaže u lošem svjetlu ne videći da na taj način škodi sam sebi u budućoj komunikaciji sa sinom.


- Vaš sestrić ne ide u vrtić zbog Milanove tužbe? Kako savetujete Severinu u toj situaciji?


- Tužbu nisam čitala jer ne želim dodatno svojim pitanjima o tome da sestri dosipam so na ranu. Ono što sam mogla pročitati iz medija, i ako je tačno da je sud u Republici Hrvatskoj donio takvu presudu, sramotan je pravni čin, ali pitam se u čijem interesu je ta presuda. U interesu našeg Aleksandra nije sigurno. Upita li se taj sudija da li je donio pravedno rješenje, da li će mu biti žao što se naš Aleksandar ne razvija zajedno sa svojim malim drugarima koje ne viđa i što mu je sud uskratio iluziju da dotakne Deda Mraza i primi poklone od njega kao i svi njegovi vršnjaci u vrtićima. Severinu ne savjetujem, samo joj mogu pružiti podršku u onome u čemu žarko želi da istraje, a to je da Aleksandru pruži mnogo ljubavi i pažnje kao mama, uprkos svim sudskim rješenjima i medijskim nagađanjima.ačin škodi sam sebi u budućoj komunikaciji sa sinom - rekla je Marijana.

 


Ostatak intervjua pročitajte na Alo.rs.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook