MEDIJ ZA NOVI RITAM ŽIVOTA/ GLEDAJ U POKRETU

Novo na DEPO Zoni: Domaće TV serije 'Orient Express' i 'Balada o Pišonji i Žugi' u premium ponudi za 2016.

Mediji04.01.16, 09:43h

Novo na DEPO Zoni: Domaće TV serije 'Orient Express' i 'Balada o Pišonji  i Žugi' u premium ponudi za 2016.
DEPO ZONA, vodeća digitalna platforma za distribuciju sadržaja iz BiH i regiona, najavljuje za 2016. nove dvije domaće TV serije kao premium programske sadržaje koji će sigurno zanimati publiku sa ovih prostora, bez obzira gdje žive u svijetu

 

Tako će već od februara ove godine DEPO Zona premijerno emitirati na svojoj platformi prve tri epizode nove bh. humorističke igrane serije „Dobrodošli u Orient Express“. Ovaj ambiciozni domaći igrani tv projekat, koji zajednički produciraju DEPO i Pink BiH, okupit će oko sebe veliki broj poznatih glumačkih imena iz BiH i čitavog regiona, dok je producent projekta Jasmin Duraković (pokretač najuspješnijih bh. serija „Viza za budućnost“, "Pozitivna geografija" i „Lud zbunjen normalan“).

 

Drugi veliki projekat  koji će svoju premijeru imati na DEPO Zoni u 2016. je filmski i tv projekat „Balada o Pišonji i Žugi“ koji publika u čitavom regionu i dijaspori željno očekuje. Premijera i digitalna distrbucija ovoga projekta očekuje se u drugoj polovni 2016.

 

pisonja-i-zuga-20

 

Također, DEPO Zona je potpisala ugovor o digitalnoj distribuciji „Žabe“, filmskog projekta koji nastaje po istoimenoj pozorišnoj predstavi i u režiji Elmira Jukića

 

Pored ovih premium sadržaja, DEPO Zona će nastaviti sa distribucijom najpopularnijih filmskih i tv sadržaja sa Balkana, ali i iz recentne svjetske produkcije.


Važno je napomenuti da gledanjem filmova i tv sadržaja putem legalnih digitalnih platformi kakva je DEPO Zona podržavate razvoj domaće filmske i tv produkcije, te publiku širom svijeta pozivamo da izbjegava piratsko i ilegalno gledanje najboljih sadržaja iz BH i regiona, jer time prave nesagledive štete bh. autorima, stvaraocima, producentima i tv. kućama. 

 

Mobilne aplikacije za DEPO Zonu dostupne su i  na Androidu, iPhoneu & iPadu, kao i na Windows Phone uređajima. 

 

DEPO Zona djeluje unutar DEPO Portala, jednog od vodećih online medija u BiH, i sve ove sadržaje možete pratiti i informirati se o njima upravo na ovome portalu  ali i putem samostalnih digitalnih aplikacija DEPO Zone.

 

DEPO Zona je i partner CTV (Cinema TV), prvog domaćeg filmskog i zabavnog TV kanala, kojeg publika može gledati putem kablovskih i IPTV operatera.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook